16 / 05 / 2024

tMMOB Denizli İnşaat Mühendisleri Odası

tMMOB Denizli İnşaat Mühendisleri Odası

TMMOB Denizli İMO 13. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Toprak Divan Başkanı olarak seçildi.

TMMOB açıkladı! 530 bin kamu binasının envanteri maalesef yok!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 6 Şubat depremlerinin üzerinden bir sene geçerken TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası'nın hazırladığı rapora göre, Türkiye'deki 530 bin kamu binasının envanterinin olmadığı belirtildi. 

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Döviz kurlarındaki değişiklik inşaat sektörünü nasıl etkiledi? 

Döviz kurlarındaki hareketlilik inşaat sektörünü etkiledi. İnşaat malzeme fiyatlarının arttığını söyleyen Mimarlar Odası Denizli Şubesi sektörün oldukça yavaşladığını dile getirdi. 

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Honaz 214 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Denizli İli Çardak İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran'da!

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli 94 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çal 354 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Denizli Babadağ TOKİ 189 konut ihalesi yarın!

Denizli ili Babadağ ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 189 adet konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

tMMOB Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Haberi

tMMOB Denizli İnşaat Mühendisleri Odası

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel, 4 yıllık üniversiteden yeni mezun olmuş genç inşaat mühendislerin ellerine yasaların da katkısıyla inanılmaz yetkilerin verildiği bu yetkilerin bazı kişiler tarafından sömürüldüğünü ifade etti. Şenel, üniversite eğitimlerinin en kısa zamanda gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Türk Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği(TMMOB) Denizli İnşaat Mühendisleri Odası 13. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda gerçekleştirilen 13. Genel Kurula CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Tefik Demirçalı, oda ve bazı STK’ların temsilcileri ile inşaat mühendisleri katıldı. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Toprak’ın Divan Başkanı olarak seçildiği genel kurulda panın diğer üyeleri ise Bora Kaplan, Fatih Soysaç, Çiğdem...