06 / 05 / 2024

tmmob imo Şemsettin Bakır

tmmob imo Şemsettin Bakır

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Şemsettin Bakır kimdir? Şemsettin Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şemsettin Bakır, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor?

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu 60 günde bitecek!

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu inşaatının 60 iş günü içerisinde tamamlanacağı bildirildi. Okul müdürü Serkan Yaşar, 60 günde yapılacak okul inşaatının en kısa sürede bitirilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Beypazarı Akşemsettin Otel 5.4 milyon TL'ye satılıyor!

Beypazarı Belediye Başkanlığı, Beytepe Mahallesi'nde bulunan kargir Akşemsettin Otel satışa çıkıyor. Otelin satış fiyatı 5 milyon 465 bin 590 TL olarak belirlendi.

Melih Gökçek'ten TMMOB'a bağlı meslek odalarına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararına neden olan Ankara Barosu ile TMMOB'a bağlı meslek odalarına twıtter'dan tepki gösterdi. İşte Gökçek'in o değerlendirmeleri...

TMMOB'dan Melih Gökçek'e tepki!

TMMOB‘ye bağlı Çevre Mühendisleri Odası, Peyzaj Mimarları Odası ve Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Atatürk Orman Çiftliği'nin imar planlarını iptal edilmesi nedeniyle, Ankara Bulvarı'nın AOÇ içindeki tüm bağlantı yollarının kapatılmasına tepkili...

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tescil yönetmeliği!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası harita ve kadastro mühendisleri ve büroları tescil yönetmeliği 5 Ağustos 2015 tarihinde 29436 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları..

Şemsettin Aydın: Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı!

Kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de projelerinin hızla kendilerini göstermeye başladığına dikkat çeken Baysaş İnşaat Başkanı Şemsettin Aydın, “Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı” dedi.

Kocaeli Akşemsettin Camii ne zaman tamamlanacak?

2014 yılı Mart ayında yapılan yerel seçimler öncesi, bütün partilerin başkan adayları ve yöneticilerinin katıldığı görkemli bir törenle temeli atılan 17 Ağustos Mahallesi Akşemsettin Camii, geçen bunca sürede bitirilemedi.

İzmir TMMOB'nin inşaatlarda denetim yetkisi kalmadı!

Torba yasa ile TMMOB'nin denetim yetkisinin kalmadığını belirten Jeofizik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Erhan İçöz, belediyelere protokol çağrısı yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu TMMOB ile bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Songül ve beraberindeki heyeti ile bir araya geldi.

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği!

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği yönetmeliği 27 Haziran 2015 tarihinde 29399 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan değişiklikler...

TMMOB'nin Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu mücadelesi sürüyor!

TMMOB olarak, gündeme geldiğinde bu yana, İstanbul‘un gündelik yaşamını ve geleceğini geri dönüşü mümkün olmayacak şekilde tahrip edecek olan Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu dayatmasına karşı mücadele sürüyor.

TMMOB'dan 3. köprü bilmecesine açıklama!

TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası "bağlantı yollarını" değil, tam olarak 3. Köprü güzergahını içeren plan değişikliğinin iptaline ilişkin karar hakkında bilgi vermek için yarın saat 14:00`de toplantı düzenleyecek.

TMMOB ve Mimarlar Odası 3. köprü için yarın toplantı düzenleyecek!

TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası "bağlantı yollarını" değil, tam olarak 3. Köprü güzergahını içeren plan değişikliğinin iptaline ilişkin karar hakkında bilgi vermek için yarın toplantı düzenleyecek.

tmmob imo Şemsettin Bakır Haberi

tmmob imo Şemsettin Bakır

Şemsettin Bakır kimdir?

Şemsettin Bakır, 1964 yılında Van Başkale`de doğdu. 1990 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü`nden mezun oldu. 


1991-1994 yılları arasında Hakkâri Yüksekova Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğü görevini yaptı. 1994-2011 yılları arasında İller Bankası Van Bölge Müdürlüğü`nde görev yaptı. 


2011 yılından bu güne Kara Yolları 11. (Van) Bölge Müdürlüğü`nde görev yapmaktadır. 


Oda Çalışmaları kapsamında; 1994-1996 yılları arasında İMO Van Şube Yönetim Kurulu Üyeliği, 1996-1998 yılları arasında İMO Van Şube Sayman Üyeliği,1998-2000 yılları arasında İMO Van Şube Sekreter Üyeliği, 2000-2012 yılları arasında İMO Van Şube Başkanlığı yaptı. 

Evli ve iki çocuk...