15 / 05 / 2024

TMMOB martı açıklaması

TMMOB martı açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kabataş Martı Projesi’ni hayata geçirmek amacıyla bu kez 4 Ağustos’ta Kabataş İskelesi’ni ulaşıma kapatacağını duyurması üzerine TMMOB'tan açıklama geldi.

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 31 Mart'a kadar vaktiniz var! Acele edin...

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası, Maximum altında yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya ayrıntılarına göre; 31 Mart'a kadar vaktiniz var! İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması! Bankart sahipleri acilen baksın! 31 Mart 2023'e kadar vaktiniz var!

Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması resmen geldi! Bankart sahipleri acilen buraya baksın! Banka son olarak yaptığı açıklamada, Bankkart sahiplerine yönelik yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Bankadan son dakika açıklaması! 31 Mart'a kadar vaktiniz var! Son dakika!

Banka promosyon ödemeleri için araştırmalar son hızda devam ediyor. Mart ayı itibarıyla bankalar tarafından açıklamalarda peş peşe geldi. Tüm müşteriler 31 Mart'a kadar başvuru yapabiliyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika! 19 Mart'a kadar vaktiniz var!

Vatandaşlar banka promosyonlarını yakından takip ediyor. İş Bankası, resmen yeni bir kampanyanın açıklamasını yaptı. 19 Mart 2023'e kadar acilen bakın! İşte ayrıntılar...

İş Bankası Maximum kartı olanlar hemen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! 14 Mart'a kadar vaktiniz var!

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması resmen geldi. İş Bankası Maximum kartı olanlar şimdi buraya bakmalı! Banka, yeni bir kampanya duyurusu gerçekleştirdi. 14 Mart'a kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...

TMMOB'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), “Kanal İstanbul Projesi’nde Bilim İnsanlarına Baskı Deşifre Oldu: Hukuksuzluğa Son, Proje İptal Edilmelidir!” başlıklı bir basın açıklaması hazırladı.

TMMOB'dan Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Diyarbakır Bağlar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüme yönelik, Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Amed İl Koordinasyon Kurulu basın açıklaması düzenledi. 

TMMOB'dan tarihi Saraçoğlu Mahallesi açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, tarihi Saraçoğlu Mahallesi’nin imar planıyla ilgili açıklama yaptı. ŞPO açıklamasında, "Saraçoğlu Mahallesi, kamusal değerlerin üretildiği, kent merkezi ile bütüncül tasarlanan bir mekan olma özelliğine kavuşana kadar mücadele edeceğiz" dedi...

Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkamada Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması yapıldı.

İhlas Holding'ten Cahit Paksoy açıklaması!

İhlas Holding,FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kişiler arasında bulunan Cahit Paksoy'la ilgili açıklama yaptı.İşte İhlas Holding'in Cahit Paksoy açıklaması..

TMMOB'den Bornova'da çöken inşaat iskelesi açıklaması!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Bornova'da bir inşaatta kurulu iskelenin çökmesi sonucu 3 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili "Platformda gerekli emniyet sistemlerinin bulunmadığı kanaatine varılmıştır" açıklamasını yaptı.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

TMMOB'dan Kabataş Martı Projesi açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kabataş Martı Projesi’ni hayata geçirmek amacıyla bu kez 4 Ağustos’ta Kabataş İskelesi’ni ulaşıma kapatacağını duyurması üzerine TMMOB'tan açıklama geldi.

TMMOB martı açıklaması Haberi

TMMOB martı açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kabataş Martı Projesi’ni hayata geçirmek amacıyla bu kez 4 Ağustos’ta Kabataş İskelesi’ni ulaşıma kapatacağını duyurması üzerine TMMOB’a bağlı meslek odaları ile İstanbul Koordinasyon Kurulu bir basın açıklaması gerçekleştirerek, sadece kurul onayı olan bir projenin hayata geçirilmek istenmesinin yaratacağı sorunlara bir kez daha dikkat çektiler.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kabataş Martı Projesi’ni hayata geçirmek amacıyla bu kez 4 Ağustos’ta Kabataş İskelesi’ni ulaşıma kapatacağını duyurması üzerine TMMOB’a bağlı meslek odaları ile İstanbul Koordinasyon Kurulu bir basın açıklaması gerçekleştirerek, sadece kurul onayı olan bir projenin hayata geçirilmek istenmesinin yaratacağı sorunlara bir kez daha dikkat çektiler. Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu, ÇED Raporu olmayan yine İBB Meclisi’nin Mayıs ayında oy çokluğuyla kabul edilen imar raporunda ilgili kurum ve kuruluşların görüşlerine yer verilmediği vurgulanan açıklamada...