30 / 04 / 2024

TMSF Adabankı satışa mı çıkardı

TMSF Adabankı satışa mı çıkardı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan konuya ilişkin ilana göre, satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük; Adabank hissedarlarına ait yüzde 94,44 oranındaki hisselerden oluşuyor.

TMSF Adabank'ı satışa çıkardı!

TMSF Adabank'ı yeniden satışa çıkardı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan konuya ilişkin ilana göre, satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük; Adabank hissedarlarına ait yüzde 94,44 oranındaki hisselerden oluşuyor.

TMSF Markantalya'yı yeniden satışa çıkardı! 72 milyon 500 bin TL'ye!

Hedefevim'in lüks otomobillerini satışa çıkaran Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) şimdi de Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 72 milyon 500 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkardı.

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

TMSF, 3 dev şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Royal ve Atlas Halı İle Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu. Muhammen bedelin 1,8 milyar lira olduğu açıklandı. İşte tüm detaylar...

TMSF, Vahdet Süt fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı! 84.5 milyon TL'ye!

TMSF, Vahdet Süt Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 84.5 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte söz konusu satışla ilgili detaylar...

Türk Ticaret Bankası satışa çıkıyor!

TMSF, Türk Ticaret Bankası'nın yüzde 98,49 oranındaki payını 380 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar...

TMSF, hangi şirketi yeniden satışa çıkardı?

Tasarruf Mevduatı Sigorta (TMSF), daha önce de geçtiğimiz kasım ayında ihaleye çıkardığı Zümrüt Tekstil’i yeniden satışa çıkardığını duyurdu.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

TMSF, İkizlerevim'in 4 adet aracını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tasfiye Halinde İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul A.Ş.’nin 4 adet aracını satışa çıkardı. İşte detaylar...

TMSF, İnelsan Mühendislik İnşaat'a ait arsayı 19 milyon 750 bin TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’nin amme borcu nedeniyle haczedilen arsayı satışa sundu.

TMSF, İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul’ü 100 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, borcundan dolayı haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu.

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

TMSF Adabankı satışa mı çıkardı Haberi

TMSF Adabankı satışa mı çıkardı


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan konuya ilişkin ilana göre, satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük; Adabank hissedarlarına ait yüzde 94,44 oranındaki hisselerden oluşuyor.


Muhammen bedeli 77.5 milyon dolar olarak belirlenen Adabank'ın yeterlilik incelemesi için gerekli belgelerin en geç 28 Ocak'a kadar satış komisyonuna teslim edilmesi gerekiyor.


Önyeterliliği geçen katılımcılar için son teklif verme tarihi 3 Şubat olarak belirlendi.


İhale, 4 Şubat'ta TMSF'nin İstanbul Esentepe'de bulunan binasında yapılacak.


Önyeterlilik başvurusu sahibinin mali şartı karşılaması için kendisi ya da nihai ana şirketinin 2012 yılı ve sonrasına ait olması şartıyla en son yayınlanan ve bağımsız denetim şirketlerince denetlenmiş konsolide mali tablolarında toplam özkaynaklarının (azınlık hakları hariç olmak üzere) asgari 200 milyon dolar tutarında olması...