22 / 07 / 2024

tmsf carlton arsa satışı

tmsf carlton arsa satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) düzenlediği eski Carlton Oteli arsası ihalesinde, en yüksek teklifi 70 milyon YTL ile Yeniköy Turizm İşletmeleri ve Yatırım A.Ş verdi.

TMSF'den Bursa’da 2 milyar 450 milyon TL'lik dev arsa satışı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bursa Osmangazi ilçesinde yer alan 3 arsayı 2 milyar 450 milyon Türk Lirası bedelle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Haziran 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

TMSF Beyazpark Topkapı'daki 57 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, mülkiyeti TMSF'ye ait olan, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkez Efendi Mahallesi 3326 ada, 491 pafta, 1 parselde kayıtlı arsa üzerindeki Beyazpark Topkapı projesinde yer alan 57 taşınmazı satışa çıkardı.

2007 yılında Boğaz'daki yalıların değerini Carlton Oteli belirleyecek!

2007 yılında TMSF tarafından satışa çıkarılan Yeniköy'deki eski Carlton Oteli arazisinin satışı Boğaz'daki yalıların değerini artıracakmış. Satılacak olan 6 bin 670 metrekarelik arsa milyon dolarlık yalıları da etkileyecekmiş.

2007 yılında Carlton Oteli arazisi satışa çıkarıldı!

2007 yılında Halis Toprak'ın sahibi olduğu Yeniköy'deki Carlton Oteli arazisi TMSF tarafından 49 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılmış. Halim Paşa Yalısı'na komşu olan arazi 6 bin 790 metrekare büyüklüğündeymiş.

2005 yılında Kandilli'de 83.000 metrekarelik arsa satışa sunulacakmış!

2005 yılında TMSF, Boğaziçi Görünüm ve Etkilenme Bölgesi'nde yer alan 83 bin metrekarelik, sit alanı, arsayı satışa çıkaracakmış. Konut izni olmayan Kandilli'deki arsa için 15 milyon lira muhammen bedel belirlenmiş.

TMSF'den 2 ilde satılık 3 gayrimenkul!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Daire Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da bulunan fabrika ve Adana'da bulunan 2 arsa, 16 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:08 arası ihaleye çıkarılıyor.

TMSF'den Ankara ve Kahramanmaraş'ta satılık 15 arsa!

TMSF; Kahramanmaraş ve Ankara'da yer alan 15 arsayı 5 Ekim 2014 tarihinde saat 14.42 itibariyle satışa çıkarıyor. Söz konusu arsaların fiyatları 3 bin 420 TL'den başlıyor.

TMSF, RCT A.Ş. arsa ve binalarını satıyor!

TMSF, RCT A.Ş.'ye ait arsa, tarla, dükkan ve binaları 29 Haziran 2012 Cuma günü gerçekleştirilecek ihale ile satışa çıkardı

TMSF, RCT A.Ş.'nin arsa ve binalarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, RCT A.Ş. mülkiyetindeki taşınmazlar ile TMSF mülkiyetindeki taşınmazları ihale ile satacak

TMSF Toprak Center'i yine satışa çıkardı! 127 milyon TL'ye!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), aralarında Toprak Holding&'e ait Toprak Center'in de bulunduğu 23 bina, tarla arsa ve işyerini satışa çıkardı

TMSF Salih Adası'ndaki arsalarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Bakırköy, Muğla Marmaris ve Muğla Salih Adası"nda yer alan yer alan üç arsa ve zeytinliği satışa çıkardı

TMSF Boğazköyde arsa ve tarla satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Boğazköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin tahmin bedeli 15 için milyon lira istenirken geçici teminat 1 milyon 500 bin lira olarak belirlendi

TMSF'den satılık 29 konut, arsa ve fabrika müştemilatı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 29 gayrimenkulü 12 Ocak 2012 tarihinde satmak üzere ihale düzenledi. Gayrimenkullerin tahmini değerleri 13 bin 650 lira ile 1 milyon 550 bin lira arasında değişiklik arz ediyor

tmsf carlton arsa satışı Haberi

tmsf carlton arsa satışı

TMSF, Toprak Grubu'na ait 60 milyon YTL muhammen bedele sahip Yeniköy'deki eski Carlton Oteli arsasını, tekrar satışa çıkardı. İhale, Fon'un Esentepe'deki binasında gerçekleştirildi.

Yeniköy Turizm İşletmeleri ve Yatırım A.Ş ile Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin katıldığı açık artırmada, 10 kez artırım yapıldı.

Sinpaş'ın 61 milyon YTL'lik teklifiyle başlayan artırma, Yeniköy Turizm İşletmeleri'nin 70 milyon YTL teklifiyle sonuçlandı.

Verilen bilgiye göre, 4 parselden oluşan gayrimenkul, Yeniköy'deki Sait Halim Paşa Yalısı'nın yanında yer alıyor. Toplam arsa alanı 6 bin 674 metre kare olan gayrimenkulün çevresinde Ayanikola Kilisesi ve bitişik nizam konutlar bulunuyor.

Söz konusu taşınmaz, bu yılın nisan ve mayıs aylarında 4 kez açık artırmaya çıkarılmış, ancak alıcı...