03 / 05 / 2024

TMSF Çukurovaya ait gayrimenkul satışı

TMSF Çukurovaya ait gayrimenkul satışı

Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait İstanbul'daki 9 dükkan ve Adana'daki bir tarla satışa çıkarıldı.

TMSF Hedefevim'e ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkıyor! Aralarında Porsche ve Bentley de var!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ'ye ait otomobiller için yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. Şirkete ait dokuz otomobilin arasında Bentley, Mercedes-Benz, Porsche, BMW ve Audi marka araçlar bulunuyor...

TMSF, İnelsan Mühendislik İnşaat'a ait arsayı 19 milyon 750 bin TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’nin amme borcu nedeniyle haczedilen arsayı satışa sundu.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, Çukurova Seyhan Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF),Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan tarlaları satışa çıkardı.

TMSF, Çukurova Tarsus Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Sanayi İşletmeleri TAŞ'ye ait Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

TMSF Beyazpark Topkapı'daki 57 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, mülkiyeti TMSF'ye ait olan, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkez Efendi Mahallesi 3326 ada, 491 pafta, 1 parselde kayıtlı arsa üzerindeki Beyazpark Topkapı projesinde yer alan 57 taşınmazı satışa çıkardı.

TMSF Çukurova Davutpaşa Gayrimenkulleri'ni 52 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TMSF, Dumankaya'nın 86 taşınmazını satışa çıkardı!

TMSF, Dumankaya Grubu şirketlerine ait 86 taşınmazı satışa çıkardı. Gayrimenkuller, 20 Nisan tarihine kadar teklif toplama usulü ile ayrı ayrı ihale edilecek.

TMSF'ye ait taşınmazlar TBMM'de konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, TMSF'ye ait taşınmazlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

FETÖ'ye ait 734 markaya TMSF el koydu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "Türk Patent ve Marka Kurumumuz, FETÖ'ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devrini gerçekleştirmiştir" şeklinde açıklama yaptı.

TMSF Asya Katılım Bankası'na ait olan fabrikayı satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) hisseleri Asya Katılım Bankası`na ait olan fabrikayı satışa çıkardı.

TMSF'ye devredilen şirketler satışa çıkıyor!

TMSF, bünyesine geçen 1289 şirket ile bu şirketlere ait mal varlıklarının listesini yayınladı. Listede yer alan, aralarında zeytinlikten, üniversiteye, AVM’den, otellere kadar çok sayıda gayrimenkul satışa sunuldu.

TMSF'ye devredilen inşaat şirketlerine ait 3 bini aşkın gayrimenkul satılacak!

TASARRUF Mevduatı ve Sigorta Fonu (TMSF), 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kayyum olarak atandığı inşaat şirketlerine ait gayrimenkulleri satışa çıkarıyor.

TMSF Çukurovaya ait gayrimenkul satışı Haberi

TMSF Çukurovaya ait gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait 9 dükkan ve bir tarlayı satışa çıkardı.


TMSF'den yapılan açıklamaya göre, Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait, 32.446,58 metrekare yüzölçümlü tarla niteliğindeki ana taşınmazda yer alan 9 dükkan satışa çıkarıldı.


TUZLA'DA 9 DÜKKAN


İstanbul Tuzla'da Orhanlı Mahallesinde bulunan dükkanların ihalesi 28 Temmuz'da TMSF'nin İstanbul merkezinde yapılacak.


TMSF Satış Komisyonu tarafından herbirine 400 bin lira değer takdir edilen dükkanlar, birinci satış tarihinde satılmadığı takdirde 4 Ağustos'ta ikinci kez ihale edilecek.


ADANA'DA TARLA SATIŞTA


TMSF ayrıca Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait 10 bin 71 metrekare yüzölçümlü ve üzerinde kullanılmayan şirket binası bulunan tarlayı da satışa çıkardı.


Adana Seyhan'da İstiklal Mahallesinde bulunan tarlanın ihalesi 28 Temmuz'da TMSF'nin İstanbul merkezinde gerçekleştirilecek.


TMSF Satış Komisyonu tarafından tarlaya...