27 / 04 / 2024

tmsf Naksan Plastik gayrimenkul satışı

tmsf Naksan Plastik gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Yenibosna'daki taşınmazını 35.1 milyon TL'ye satışa çıkardı...

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmaz ihalesi 6 Temmuz'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'daki taşınmazı ve muhdesatının satışına ilişkin ihaleyi 6 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmazı 35.1 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Yenibosna'daki taşınmazını 35.1 milyon TL'ye satışa çıkardı...

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Naksan Plastik'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 1 milyar 126 milyon TL olarak belirlenen Naksan Plastik'in Gaziantep'teki fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

TMSF Adularya Enerji'yi satıyor!

TMSF, Naksan Holding bünyesindeki Adularya Enerji'yi satışa çıkırıyor. Kurumun 31 arsası ve maden sahası 1.4 milyar TL'ye satılacak.

TMSF Uniplast Plastik'in Trend Residence'daki dairesini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Uniplast Plastik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Kurtköy Trend Residence'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 500'e yaklaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi

Naksan Holding, termik santrale 500 milyon Euro yatıracak!

Anadolu Kaplanı olarak nitelendirilen Gaziantepli Naksan Holding, plastik ve halı sektöründeki başarısını enerjiye taşımayı hedefliyor. Holding bünyesindeki Naksan Plastik, Türkiye'de ilk 500 sıralaması içinde 129'uncu

TMSF, Toprak Akrilik'i 4,4 milyon dolardan satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), "Toprak Akrilik Küvet Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" Satış Komisyonu Başkanlığı, Toprak Akrilik'in gayrimenkul tahsis hakkı, menkuller ve markalarını 4 milyon 400 bin dolardan satışa çıkardı

tmsf Naksan Plastik gayrimenkul satışı Haberi

tmsf Naksan Plastik gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'da yer alan gayrimenkulü ve muhdesatını 35 milyon 170 bin Türk Lirası bedelle satışa çıkardı.

İlgili ilan bugünkü 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre, Naksan Plastik Yenibosna Gayrimenkulü Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışı için karar verildi.

Satışına karar verilen söz konusu bütünlüğün kapsamı, Yenibosna'da yer alan 3 bin 436,32 metrekarelik gayrimenkul ile muhdesatından meydana geliyor.

Satış bedeli 35 milyon 170 bin Türk Lirası şeklinde bildirilen bütünlük, ihale yoluyla satılacak. 

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmazının satış ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde saat 14.30'da TMSF'nin Esentepe'de yer alan binasında yapılacak.

İlan için