05 / 05 / 2024

tmsf pancar osb satılık gayrimenkul

tmsf pancar osb satılık gayrimenkul

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF'den Osmaniye OSB'de 102.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

TMSF, smaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikayı 102 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı. İhale 25 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

İzmir Pancar OSB'de yeni fabrikalar yükseliyor!

Bütün parselleri sahiplendirilen İzmir'deki az sayıdaki OSB'den birisi konumunda yer alan Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde, yatırımcıdan gelen taleple birlikte, ikinci etabın yapımına başlandı.

Yiğitler Barajı'nın yapım çalışmaları onaylandı!

EBSO'nun meclis toplantısında konuşan Yorgancılar, Ankara'daki istişareler sonucunda, Yiğitler Barajı'nin yapımı için onay çıktığını ve Pancar OSB'nin Aydın otoyoluna bağlanacağını müjdeledi.

Pancar OSB üçüncü etap ile büyüyecek!

İZMİR’in merkezine en yakın sanayi bölgelerinden olma özelliğine sahip Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlayacak.

Pancar OSB'de 40 tesisin inşaatı sürüyor!

Pancar OSB, inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlayacak. OSB, bütün parselleri sahiplendirilmiş İzmir'deki az sayıdaki OSB 'den biri olarak görülüyor.

Pancar OSB'de 40 tesisin inşaatı devam ediyor!

İzmir'in merkezine en yakın sanayi bölgelerinden biri olan Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlanacak...

Pancar OSB'de, bütün parseller doldu!

Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nin birinci etabında her gün yeni bir fabrika tamamlanıyor. Temeli bundan dört yıl önce atılan ve bugün itibarıyla 10 tesisin üretime başladığı bölgede yaklaşık 50 tesis de inşaat halinde...

Hüseyin Şairoğlu: Pancar OSB'de 30 fabrikanın inşaatı devam ediyor!

POSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şairoğlu "geçen yıl bölgemize dahil edilen 355 bin metrekarelik ikinci kısımda altyapı inşaatına başlandı. Birinci etap neredeyse doldu, 30 tesisin inşaatı sürüyor" dedi.

EBSO, İzmir Pancar OSB'de 7 arsa tahsis edecek!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım yapmak isteyen girişimciler için arsa tahsis ediyor

TMSF Toprak Holding 'in Bozüyük TİB 'nü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Sağlık Gereçleri Bozüyük Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nün satış ı için ihale düzenledi. Yapılan açıklamalara göre tahmini bedel olarak 12 milyon dolar istendi

Türkler Rusya'ya dev OSB kuruyor!

Rusya'nın en önemli sanayi bölgeleri arasında yer alan ve Opel, Ford, Toyota, Hyundai fabrikalarının bulunduğu St. Petersburg bölgesinde Türk sanayiciler 300 hektarlık OSB kuracak

Bosch, çerkezköy OSB'de ilave depo yaptıracak

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret'ten yapılan açıklamaya göre çerkezköy OSB'deki fabrika arazisi üzerinde bulunan alana ilave mamul deposu yatırımı yapılacak

tmsf pancar osb satılık gayrimenkul Haberi

tmsf pancar osb satılık gayrimenkul

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. 

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Pancar Mahallesi, Gurbettepe Mevkii, 31-K-2D Pafta, 337 Ada, 35 Sayılı Parselde kayıtlı Pancar Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan gayrimenkul 12 bin 771 metrekare alana sahip.

Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi. Arsa ve arsa üzerindeki yapıların satış ihalesi 22 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş.’YE AİT İZMİR İLİ TORBALI İLÇESİ PANCAR OSB İÇERİSİNDE YER ALAN ARSA VE ARSA ÜZERİNDEKİ YAPILARIN BİR BÜTÜN HALİNDE İHALE İLE PEŞİN SATIŞI

TMSF bünyesinde bulunan Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetindeki arsa ve arsa üzerindeki yapılar aşağıda yer...