06 / 05 / 2024

tmsf ticari ve iktisadi bütünlük ihalesi

tmsf ticari ve iktisadi bütünlük ihalesi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Ortaköy Taşınmazları Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Satış Komisyonu Başkanlığı, Beşiktaş Ortaköy'de bulunan, ticari ve iktisadi bütünlük oluşturan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon 260 bin TL olarak belirlendi.

TMSF Markantalya'yı yeniden satışa çıkardı! 72 milyon 500 bin TL'ye!

Hedefevim'in lüks otomobillerini satışa çıkaran Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) şimdi de Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 72 milyon 500 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkardı.

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

Kredi çekmek isteyenler dikkat! Ticari, ihtiyaç ve mevduat faizlerinde son dakika! O kredide faiz yüzde 50'in üzerinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın politika faizini beş defa peş peşe yükseltmesinin etkileri kredi faizlerini yükseltti ve o kredide faizler yüzde 50'in üzerine yükseldi. Peki ihtiyaç, ticari ve mevduat faizleri ne oldu? İşte güncel kredi faiz oranları...

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

TMSF, 3 dev şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Royal ve Atlas Halı İle Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu. Muhammen bedelin 1,8 milyar lira olduğu açıklandı. İşte tüm detaylar...

TMSF, Akbulut Tekstil'i 102 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Akbulut Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 102 milyon Türk Lirası muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte ayrıntılar..

İl Özel İdare ticari ve konut imarlı arsa satacak!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan ticari ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

O ilde ticari ve konut imarlı arsa satılacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Manisa İli Soma Belediyesi İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Soma Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

TMSF dev şirketi elinden çıkarıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF), Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 111 milyon 450 bin lira muhammen bedelle satışa sunuldu.

TMSF, İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul’ü 100 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, borcundan dolayı haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

TMSF elindeki iki şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile E Data-R2 Servis Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardığını duyurdu. 

tmsf ticari ve iktisadi bütünlük ihalesi Haberi

tmsf ticari ve iktisadi bütünlük ihalesi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Ortaköy Taşınmazları Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Satış Komisyonu Başkanlığı, Beşiktaş Ortaköy'de bulunan, ticari ve iktisadi bütünlük oluşturan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 13 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon 260 bin TL olarak belirlendi.


TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜK SATIŞ İLANI


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Ortaköy Taşınmazları Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Satış Komisyonu Başkanlığından:


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulunun (“Kurul”) 17/11/2016 tarih ve 2016/320 sayılı kararı ile oluşturulan “Ortaköy Taşınmazları Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”, 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 134’üncü maddesi ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Tarafından Ticari ve İktisadi Bütünlük Oluşturan Mahcuzların Satışına İlişkin Yönetmelik (“Yönetmelik”) kapsamında, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde...