11 / 05 / 2024

tobb cenin sanayi bölgesi yatırımları

tobb cenin sanayi bölgesi yatırımları

Prag’da düzenlenen " Filistin Ekonomisi İçin Girişim " toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasını Cenin Sanayi Bölgesi' ne yatırım yapmaya davet etti...

TOBB, Filistin'de organize sanayi bölgesi kuracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Filistin'de organize sanayi bölgesi kurmasına izin verildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Cenin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cenin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Uğur Cengiz ve Orhan Cengiz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin arsa sorunu çözülüyor!

Isparta'daki Gül Küçük Sanayi Sitesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için Atölye yapılması konusundaki en büyük engel olan arsa sorunu çözülüyor.

Filistin'de Cenin Sanayi Bölgesi’nin temeli atılacak!

İsrail ile Türkiye arasında 4.5 milyar dolar seviyesindeki dış ticaret hacminin anlaşmayla 7.5 milar doları aşması muhtemel. İlk somut gelişme ise TOBB’un öncülüğünde başlatılar Cenin Sanayi Bölgesi’nin temelinin atılması olacak.

TOBB Aksaray Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki TOBB Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

TOBB Muğla'da okul inşa edecek!

TOBB tarafından Muğla'da fen lisesi yaptırılacak. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki protokol imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eğitime yapılan yatırımdan kesinlikle zarar edilmeyeceğini söyledi.

Çorum TOBB Lisesi Eylül'de açılacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) inşa edilen Endüstri Meslek Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim faaliyetlerine başlayacak.

Adana'da Sanayi siteleri sorunları masaya yatırıldı!

Adana'da kamu, yerel yönetimler, TOBB’a bağlı odalar, OSB ile sanayi sitelerinin birliktelik tablosunun sergilendiği toplantıda, ulaşım, su, kanalizasyon, kent estetiği ve drenaj kanalı sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

TOBB Adıyaman'a Anadolu Lisesi ve 200 kişilik yurt yapıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Adıyaman’a 16 derslikli Anadolu Lisesi, 200 kişilik yurt ve kapalı spor salonu yapıyor. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın Güneyi’nde yapılacak olan binaların temeli düzenlenen tören ile atıldı...

Düzce TSO, TOBB'un yapacağı okulun takipçisi!

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Düzce’de TOBB tarafından yapılması planlanan okulun takipçisi. Düzce için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sözünü verdiği okullarla ilgili, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır bir basın açıklaması yaptı...

Rifat Hisarcıklıoğlu yatırımcıyı Cenin Sanayi Bölgesi'ne çağırdı!

Prag’da düzenlenen " Filistin Ekonomisi İçin Girişim " toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasını Cenin Sanayi Bölgesi' ne yatırım yapmaya davet etti...

Fikri Işık: 2023'e TOBB ile yürüyeceğiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Türkiye artık dümensiz bir gemi değil. Türkiye'de, 2023 hedeflerine odaklanmış bir iktidar var. 2023 hedeflerini gerçekleştirebilmek için de TOBB ile işbirliği içinde olması gerekir" dedi...

Hakkari Şemdinli Küçük Sanayi Sitesine 50 dükkan yaptırılacak!

Hakkari-Şemdinli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından sağladığı kredi desteği ile 50 işyeri yaptırmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı

tobb cenin sanayi bölgesi yatırımları Haberi

tobb cenin sanayi bölgesi yatırımları


TOBB Başkanı M . Rifat Hisarcıklıoğlu, Ortadoğu Dörtlüsü (QUARTET), Yeni Başlangıç için Ortaklar (PNB) ve ABD Ticaret Odası tarafından Prag'da gerçekleştirilen ‘Filistin Ekonomisi İçin Girişim’ toplantısına iştirak etti.

Ev sahipliğini İngiltere Eski Başbakanı Tony Blair ve ABD Eski Dışişleri Bakanı Madeline Albright'in yaptığı toplantıya, Filistin Başbakan Yardımcısı Muhammet Mustafa ile ABD ve Filistin'den çok sayıda işadamı katıldı.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantının açılış bölümünde yaptığı konuşmada, TOBB olarak Cenin Sanayi Bölgesi için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yatırımcıları Cenin Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapmaya çağırdı. Hisarcıklıoğlu konuşmasında Kudüs Tahkim Merkezi, Orta Doğu Ticaret Merkezi (MECC) ve Yeni Başlangıçlar için Ortaklar (PNB) kapsamındaki çalışmalara da değindi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Albright ve Blair ile görüştü

Prag programı kapsamında, ABD Eski Dışişleri Bakanı ve PNB Başkanı Madeline...