13 / 05 / 2024

TOBB düzce okul

TOBB düzce okul

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 12 derslikli ilkokul yaptıracak.

TOBB selden etkilenen Akçakoca'da okul yaptıracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 12 derslikli ilkokul yaptıracak.

Düzce'de 13.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 13 milyon 565 bin 744, 57 TL bedel ile okul yaptıracak. Okul için arsa karşılığı inşaat ihalesi yapılacak. 

Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binaları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binalarının boşaltılmasına ve öğrencilerin okul ve yurt sorununun çözülmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Düzce'de 4 özel okul kapatıldı!

Düzce'de Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) irtibatlı oldukları tespit edilen 4 özel okul ve 4 dernek kapatıldı. Kentte daha önce de 50 işyeri mühürlenmişti.

Düzce'de 591.3 milyonluk 81 tesisin açılışı yapıldı!

Başbakan Davutoğlu, hastane, okul, spor salonu, yol, kentsel dönüşüm, Kur'an kursu gibi 591 milyon 371 milyon değerindeki 81 tesisin Düzce'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Düzce'ye yapılacak 2 okul ihaleye çıkıyor!

Düzce’de iki yeni eğitim kurumu kazandırılıyor. Düzce’ye yapılacak biri 16 derslikli, diğeri 32 derslikli iki okul için ihaleye çıkılıyor.

Ali Fidan Düzce'deki okul inşaatlarını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonu okul inşaatlarını inceledi. Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonunda okul inşaatlarını gezip incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Düzce'de 3 yeni okulun inşaat çalışmaları tamamlandı!

Eğitimde önemli yatırımların yapıldığı Düzce’de 2014 ve 2015 yılında bir çok okul inşaatı bir yandan yapımı devam ederken bir yandan da tamamlanan okullar hizmete sokuluyor.

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

TOBB düzce okul Haberi

TOBB düzce okul

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Düzce Akçakoca'da 12 derslikli ilkokul yapılmasına yönelik protokol imzalandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen TOBB İlkokulu protokol imza töreninde açıklama yapanTOBB Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu, birliğin 81 ilde okullar yaparak ülkeye katkı vermeye çalıştıklarını dile getirdi. Akçakoca'ya büyük sel felaketinden sonra bir katkılarının olmasını istediklerini söyleyen Zeytinoğlu, "Önce birtakım yardımlar yapalım dedik ama daha sonra kalıcı olması adına Sayın Valimizden ve Oda Başkanımızdan gelen talep üzerine bunun bir okul olması yönünde karar verdik. Biz bu okulun Akçakoca'mıza, Düzce'mize, memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun çok güzel bir jest yaptığını söyleyerek "12 derslikli bir ilkokulu çok ihtiyaç olan bir bölgeye Akçakoca'nın...