07 / 05 / 2024

TOBB-İTO Sirkeci projesi gül inşaat

TOBB-İTO Sirkeci projesi gül inşaat

Uzun zamandır konuşulan IDTM fuar alanında proje çalışmaları tamamlandı ve inşaat çalışmaları için süreç hızlandı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Türkiye'nin en büyük fuar alam için inşaat çalışmalarının nisan ayında başlayacağını açıkladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

Sirkeci-Kazlıçeşme hattı yıl sonuna kadar açılacak! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesinde hangi duraklar var? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sisteminin ne zaman açılacağını Bakan açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü 2023’ün ilk çeyreğinde tamamlanacağını açıkladı.

Gayrimenkul yatırımında Celsus ile buy to let fırsatı!

Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul pazarının yıldızlaşan Celsus projesi, şu sıralar kiralanmak üzere satın alınan emlak fırsatı üzerine kurgulanıyor. "Buy to let” sisteminin altın çocuğu olan proje döviz bazında garantili kira getirisi avantajı sağlıyor.

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yeniden hizmete alınıyor!

Marmaray projesi sebebiyle atıl kalan Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki tren hattını tramvaya dönüştürecek projeden vazgeçilince TCDD, eski banliyö hattını yenileyerek tekrar hizmete almaya karar verdi.

Sirkeci Kazlıçeşme banliyö hattı yenilenecek!

TCDD, Marmaray Projesi nedeniyle atıl kalan yaklaşık 8 kilometrelik Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö hattını yenileyecek. 

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Körfez Geçiş Projesi hızla hayata geçirilmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş, Körfez Geçiş Projesi'nin hızla hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

TOBB'dan 81 ile 81 okul projesi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) eğitim kurumları projesini aralıksız sürdürüyor. 55 ilde tesis yatırımı yapan TOBB Tunceli'de 200 kişilik kız öğrenci yurdunun temelini attı.

Kocaali Sahil Park Projesi'nin ihalesi 30 Mart'ta!

Kısa süre önce Kocaali’ye Sahil Park ve Çevre Düzenleme Projesi hediye edeceklerini müjdeleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.

TOBB-İTO Sirkeci projesi gül inşaat Haberi

TOBB-İTO Sirkeci projesi gül inşaat

Çağlar, 500 milyon dolar bütçeli projenin 80 milyon TL'lik ilk etabım 14 ay içinde tamamlanacağını söylüyor. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, 2016 yılında bir dizi projeye başlayacaklarını söylüyor. Uzun zamandır üzerinde çalıştıkları İDTM fuar alanı projesinde ilk kazmayı nisan ayında vuracaklarını söyleyen Çağlar, bu projenin ilk etabı için gerekli olan 80 milyon TL'yi kendi bütçelerinden karşılayacaklarını kaydediyor. Bunun yanı sıra Sirkeci projesi içinde ihaleyi kazanan Gül inşaat ile sözleşmeyi imzalayacaklarını aktaran Çağlar, yurtdışı pazarlara ilişkin ise yuvarlak masa adını verdikleri ziyaretleri gündeme aldıklarını söyledi. Başkanlık koltuğundaki dört yılın ardından Kasım ayında seçimlere gidecek olan İTO'nun 2016 projelerini anlatan Çağlar, sorularımızı yanıtladı. 


Ticaret kesiminden aldığınız ilk izlenimlerle 2016'ya dair beklentileriniz nedir? Artan riskler nedeniyle 2015 yılından daha kötü bir...