14 / 05 / 2024

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu, Şanlıurfa'nın 2023 hedeflerine ulaşmak için tarım ve turizmin stratejik bir öneme sahip olduğu dile getirilerek, katma değeri yüksek potansiyel yatırım fırsatları değerlendirildi..

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Şanlıurfa Hilvan'a yeni kütüphane inşa ediliyor!

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Şanlıurfa'daki stadın adı '11 Nisan' oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa Şubesi açıldı!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesi açıldı, açılışa TÜGVA İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan da katıldı.

Şanlıurfa'ya yeni spor kompleksi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sportif faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla 13 ayrı ilçede yürüttüğü hizmetlerine son sürat devam ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir, Haliliye'ye sosyal tesis devretti!

Şanlıurfa'nın gençlerin gelişimine yönelik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Haliliye ilçesinde yaptığı sosyal tesisini Haliliye Belediyesine devretti. Başkan Çiftçi: "Gençlerin hizmet alması için yaptığımız tesisi ilçemize devrettik" dedi.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye FİFA standartlarında spor tesisi!

Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile geleceğe emin adımlarla yürüyor. Büyükşehir'in son olarak Eyyübiye'de yapımını tamamladığı FİFA standartlarındaki tesislerle Eyyübiye gençliği sporun her branşında yeteneklerini geliştirme imkanı bulacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Kent genelinde gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve steril ortamda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Spor Kompleksi”nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Çocuk Kütüphanesi açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak için Turgut Özal Parkı'nda hizmete sunduğu çocuk kütüphanesinin ardından bu kez Eyyüp Peygamber Parkında inşa ettiği Çocuk Kütüphanesini törenle hizmete açtı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye 120 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye'de devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çiftçi, "Genç nüfusa sahip Eyyübiye'nin geleceğini düşünerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı Haberi

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu (GGK), 3. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı Cevahir Konukevi'nde gerçekleştirdi. 


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin'in konuk olduğu geniş katılımlı toplantıda, Şanlıurfa'nın 2023 hedeflerine ulaşmak için tarım ve turizmin stratejik bir öneme sahip olduğu dile getirilerek, katma değeri yüksek potansiyel yatırım fırsatları değerlendirildi. 


Toplantı öncesinde genel değerlendirme yapan TOBB GGK İcra Kurulu Başkanı Mahmut Barut, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ben ve ekip arkadaşlarım, gücümüzle şehrimizin dinamizmini, heyecanını arttırma adına farklı ve ses getiren faaliyetler gerçekleştirme gayretindeyiz. 2 yıllık çalışma planımız tamamlanmak üzere. Tarım turizm alanında yenilikçi yaklaşımlarımız, fikirlerimiz, projelerimiz var. Potansiyeli gittikçe artan şehrimizin büyüme hızına ivme katacak çalışmaları hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz hafta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığımız...