03 / 05 / 2024

tobb zeytinburnu arsası

tobb zeytinburnu arsası

Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat, iki yıl önce ihalede satın aldığı TOBB Zeytinburnu projesine Mart 2014'te başlıyor. TOBB Zeytinburnu projesinde rezidans, ofis, kongre merkezi, otel ve AVM inşa edilecek...

Zeytinburnu'nda devlerin dev arsa alışverişi! 

Tekfen Holding, Zeytinburnu Merkezefendi'de yer alan 16 bin 995 metrekarelik arsasını Özak GYO'ya sattı. Arsanın satışı 744 milyon 97 bin 200 TL + KDV bedel ile yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsasını 497 milyon TL'ye sattı!

Emlak Konut GYO geçtiğimiz günlerde tasfiye ettiğini duyurduğu Zeytinburnu Beştelsiz projesinin inşa edileceği arsayı toplam 497 milyon 39 bin 398 TL'ye Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve İller Bankası'na sattı...

Zeytinburnu'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, Maltepe mevkiinde yer alan iş yeri ve arsası 75 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Akfen GYO'nun Zeytinburnu arsasının tahsis süresi 49 yıl uzatıldı!

Üzerinde Zeytinburnu Novotel ile Ibis otellerinin bulunduğu hazine arazisinin kesin tahsis süresi, Akfen GYO'nun Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yaptığı başvurunun onaylanması ile 22 Aralık 2018'den itibaren 49 yıla uzatıldı...

Emlak Konut Zeytinburnu projesinde inşaat başlıyor!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Zeytinburnu Beştelsiz arsasında inşaat başlıyor. Bugün yer teslimi yapılan proje Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsasına 640.1 milyon TL teklif!

Arsa alanının 96 bin 698 metrekare, inşaat alanının 61 bin 845 metrekare olduğu Emlak Konut Beştelsiz arsasına Güney İnşaat-Baş Yapı İnşaat-Esta İnşaat-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı'ndan 640.1 milyon bin TL teklif geldi.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsasına en yüksek teklif Ağaoğlu'ndan!

İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi.

Zeytinburnu eski tank fabrikası alanına yapılacak konut projesine iptal!

Zeytinburnu'da eski tank bakım fabrikasının arsasına yapılması planlanan ticaret, konut, turizm fonksiyonlarının yer alacağı proje için imar planı İstanbul 5 İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Yedi Mavi Zeytinburnu satışa çıktı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, İstanbul’un en değerli arazilerinden TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Projesi’nde satışlar başladı.

Zeytinburnu Yedi Mavi'de satışlar başladı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi’nde lansman öncesi satış süreci başladı.

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Emlak Konut, Göztepe ve Zeytinburnu'nda arsa satacak!

2007 yılında Emlak Konut, Zeytinburnu'nda iki adet ve Göztepe'de bir adet arsasını açık artırma ile satışa sunmuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2007 yılında Emlak Konut, Göztepe ve Zeytinburnu'nda arsa satacak!

2007 yılında Emlak Konut, Zeytinburnu'nda iki adet ve Göztepe'de bir adet arsasını açık artırma ile satışa sunmuş. Göztepe'deki 89 bin metrekarelik arsayı 219.5 milyon liradan satacakmış.

tobb zeytinburnu arsası Haberi

tobb zeytinburnu arsası


TOBB Zeytinburnu projesi Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Şadan Kalkavan Holding, Hasoğlu Yapı adıyla bilinen Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı işbirliğiyle yükseliyor. Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat TOBB Zeytinburnu arazisini iki yıl önce gerçekleşen ihalede satın aldı.


Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat proje için 1,14 milyar TL asgari bedel taahhüt etti. 73 bin metrekare büyüklükte olan TOBB Zeytinburnu arazisinin sahil yoluna ve deniza 250 metre cephesi var.


Karma projenin inşa edileceği TOBB Zeytinburnu projesinde rezidans, ofis, AVM, otel, kongre merkezi olacak. TOBB Zeytinburnu projesinin bir kısmı imar durumuna bağlı olarak kongre merkezi, lüks otelleri ile turizm yatırımı olarak değerlendirilirken, diğer yarısında rezidans, ofis ve AVM inşa edilecek.



Gülcihan...