26 / 07 / 2024

togg sedan otomobil

togg sedan otomobil

Türkiye'nin ilk yerli girişim yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, merakla beklenen sedan modelinin yüzünü ilk kez otomobilseverlere gösterdi. TOGG'un söz konusu modeli seri üretime ne zaman geçeceği ve yola çıkacağı tarih de belli oldu. İşte detaylar...

Togg açıkladı! Togg sıfır faiz kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu!

Yerli otomobil markası Togg, yüzde 0 faiz seçeneğinin de yer aldığı kredi kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu. Togg tarafından yapılan açıklama kapsamında, markanın uygulayacağı sıfır faiz kampanyasının süresi uzatıldı.

TOGG'dan faizsiz kredi imkanı! Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi verecek...

Yerli otomobil TOGG'u almak isteyen vatandaşlar kampanyaları detaylı bir şekilde araştırılmaktadır. Buna göre, Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi vereceğini duyurdu. TOGG faizsiz krediyi hangi banka veriyor?

ODMD açıkladı! Togg, elektrikli otomobil satışlarında açık ara lider!

Türkiye elektrikli otomobil pazarında senenin ilk çeyreğinde satış lideri olarak 4 bin 145 araç ile Togg oldu. Buna göre pazar payı ise yüzde 29,7 olarak gerçekleşen Togg’u Alman ve Güney Kore markaları takip ederken Tesla ise ilk 10 içinde bile yer bulamadı.

1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı?

Dövizdeki artış ve yüksek enflasyon nedeniyle otomotiv markaları Mart ayı başında fiyatlarına zam yaptı. Vatandaşlar otomobil fiyatlarını araştırırken, Dolu Batarya X sosyal medya hesabından 1,8 milyon liraya Togg T10X alınır mı? diye sordu ve cevabını verdi.

Audi A3 net fiyatı 767 bin 400 TL! A3 Sportback ve A3 Sedan ne kadar? 25 Mart 2024 Audi A3 fiyat listesi

Alman otomobil üreticisi Audi'nin en gözdesi Audi A3'ün Mart 2024 fiyat listesi belli oldu. Audi A3 net fiyatı 767 bin 400 TL! A3 Sportback ve A3 Sedan ne kadar? 25 Mart 2024 Audi A3 fiyat listesi.

Araba almak isteyenlere Mart 2024 fırsatı! İşte Türkiye'deki en ucuz 5 sedan!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler sıfır sedan otomobillerin fiyatlarını merak ediyor. İşte Türkiye'deki en ucuz 5 sedan....

Egea yepyeni kasası ile Türkiye pazarına giriyor! 

Türkiye'de en çok tercih edilen araba modeli olan Fiat Egea, yeni kasası ile Türkiye’ye gelecek. Marka tarafından yapılan açıklamada Fiat Egea, yeni kasası ile Türkiye'de yollara çıkmaya hazırlanıyor. En çok satan sedan otomobil markası olan Fiat Egea, yeni kasası ile yollarda boy gösterecek.

Togg'dan mart ayına özel faizsiz kredi kampanyası!

Yerli otomobil markası Togg, T10X siparişleri için farklı finansman avantajları sunmaya başladığını duyurdu. 

Togg çok yakında internette! Togg'un yeni dönemi 2024'te başlıyor...

Yerli otomobil Togg markası için yeni bir döneme önümüzdeki sene girileceği kaydedildi. Buna göre, tanıtıldığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören hem tasarımı ile hem de yeni özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Togg, çok yakında internette olacak. işte konuya ilişkin detaylar...

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli araçlara bir zam daha geldi. Peki, Togg fiyatları ne kadar oldu?

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

Togg, 2025'te Avrupa yollarına çıkacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli ve tamamen elektrikli otomobil olan Togg'un 2025 senesinde Avrupa yollarında görüleceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'de elektrikli otomobil satış rakamları zirve yaptı

Türkiye'de bu yılın 10 ayında en çok satılan elektrikli otomobil modeller sırası ile açıklandı, Tesla Model Y, Togg T10X ve Nissan Qashqai e-Power satışta yerlerini aldı. Buna göre ekim ayı itibarı ile elektrikli otomobil satışlarının pazardan aldığı pay yüzde 6,5 olarak artış gösterdi.

togg sedan otomobil Haberi

togg sedan otomobil

Bursa Gemlik Tesisleri'nde deneme üretimlerine başlayan yerli otomobil girişim grubu TOGG'un sedan modeli ilk kez İstanbul'da bir AVM'de görücüye çıktı. Otomobilin yollarda gezecek olan modelini karşılarında görenler araca yoğun ilgi gösterdi.

İlk olarak C-SUV sınıfında bir modelle 2023 yılının ilk çeyreğinde yola çıkacak olan TOGG'un ürün gamında 5 farklı model yer alacak. İşte o modellerden biri olan sedan model ilk kez görücüye çıktı.

İstanbul'da Zorlu Center’de görücüye çıkan aracın C-SUV modeli 2022 yılı son çeyreğinde seri üretime hazır olacak. Araç gereken yeterlilik belgelerini aldıktan sonra 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda C segmentindeki doğuştan elektrikli SUV olarak pazara çıkacak. 

Ocak ayında ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen teknoloji dünyasının buluşma noktası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) sergilenen yerli otomobilin "Konsept Akıllı Cihaz" olarak isimlendirdiği TOGG’un...