05 / 05 / 2024

Toğrul Gönden gayriemenkul

Toğrul Gönden gayriemenkul

Cushman Wakefield Türkiye Genel Müdür'ü Toğrul Gönden yazdığı yazısında pazara hızlı giriş yapan yabancı oyuncuların bir süre sonra ayrılma kararı aldığını görüp gayrimenkulde perakende pazarının yabancı oyuncularından bahsetti...

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Avrupa Merkez Bankası'ndan Euro'nun kaderini belirleyecek kritik açıklamalar geldi. Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

EYT’liler 3600 günden emekli olur mu? EYT 3600 günden emeklilik şartları neler? EYT kimleri kapsıyor?

Yeni yıla kısa süre kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Emeklilikte Yaşa Takılanlara beklenen müjdeyi verdi. Ancak bir de EYT için istenen rakamın altında gününü dolduran emekli adayları bulunuyor. Peki, EYT 3600 günden emeklilik şartları neler, yaşı kaç, maaşı ne kadar?

1 dolar 10 günden bile az sürede işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe açıklama geldi! Bu rakamı ilk siz öğrenin!

Yatırımcıların gözdesi olan kuru ile ilgili açıklama yapan analistler dolar kurunun geleceği rakamı peş peşe açıkladı. 1 dolar 10 günden bile az sürede işte bu kadar olacak... Bu rakamı ilk siz öğrenin...

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

İstanbul Havalimanı istihdama katkısını ilk günden gösterdi!

29 Ekim'de ilk etabı açılan İstanbul’un yeni, dünyanın ise en büyük havalimanı olma özelliğini taşıyan İstanbul Havalimanı’nın istihdama pozitif katkı sağlayacağı ilk günden gösterdi.

İstanbul’daki AVM’lerin verimlilik karnesi!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: İstanbul’daki AVM’lerin verimliliği...

Konut sektörünün yeni rotası İzmir mi?

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: Konut sektöründe son dönemde yıldızı parlayan İzmir...

Günden İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Günden İnşaat Malzemeleri İmalat Uluslararası Yolcu Ve Yük Taş.Tur. İth.İhr.Sanayi Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk İzgiş tarafından kuruldu.

Toğrul Gönden gayriemenkul Haberi

Toğrul Gönden gayriemenkul

Büyüyen ekonomisi, artan harcanabilir gelir seviyesi ve güçlü tüketici demografisi ile uluslararası markalar için cazip bir pazar olan Türkiye; yabancı perakendeci ve yatırımcıların uzun süredir radarında yer alıyor. 

Sektör dinamiklerine baktığımızda ise pazara hızlı giriş yapan yabancı oyuncuların bir süre sonra ayrılma kararı aldığını görüyoruz.

Best Buy’ın Türkiye’den çekilme kararı alarak mağazalarını 2011 yılında Teknosa’ya devretmesi ve geçtiğimiz günlerde Electroworld markasının Bimeks tarafından satın alınması, elektronik mağazacılığında son yıllarda görülen büyük çekişme hikâyesinin son halkasını oluşturdu.

Bununla birlikte yabancı yatırımcıların Türk markaları ile ortaklık yaptığı ya da satın alma yolu ile Türkiye pazarına girme stratejisi izlediği de gözlemleniyor. Dubai merkezli Landmark Group’un Park Bravo’nun çoğunluk hisselerini alması, Quatar First Investment Bank’ın English Home’un %40 hissesini alması, Fransız Yves Rocher’in Flormar’ın çoğunluk hisselerini...