05 / 05 / 2024

tokat Başçiftlik

tokat Başçiftlik

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Tuncel, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kadıoğlu, "okat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. " dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Tokat'ta 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller! Arsa, tarla, iş yeri ve binalar da var!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat ili, Merkez, Almus, Erbaa, Turhal, Zile ilçelerinde yer alan arsa, tarla, iş yeri ve binaları 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Tokat Turhal başvuruları 28 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal projesinde yer alan 93 adet konutu 28 Mart tarihinde satışa çıkarıyor.

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

Tuğba Özerk: Çiftlik için arsa arıyorum!

Bir televizyon programına katılan şarkıcı Tuğba Özerk, çiftlik kurmak istediğini ve bunun için arsa arayışında olduğunu dile getirdi.

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

TOKİ Tokat Merkez Dedeli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli Mahallesi projesinde yer alan 33 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Tokat Dedeli 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesinde bulunan 8 adet konut bugün satışa çıkıyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları 6 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Merkez Dedeli 2020 projesinde yer alan konutlar 6 Ağustos 2020 tarihinde satışa çıkıyor.

Türk Kızılay Tokat'ta kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Tokat İli, Merkez İlçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi yaptırıyor...

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

Niğde Çiftlik 2. Etap TOKİ orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede 5 adet konut bulunuyor.

Tokat Artova TOKİ başvuru tarihleri!

Tokat Artova TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 1 adet konut 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

tokat Başçiftlik Haberi

tokat Başçiftlik

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel, belediye meclis üyeleri, Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Başkanı Salih Yılmaz, Esenyurt Tokat Başçiftlik Dernek Başkanı İbrahim Beyazıt ve Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Genel Koordinatörü Saffet Gümüş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Ziyaret programında 1 Kasım seçimleri ve gündeme dair sohbet edilirken Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel kendi ilçesindeki eksik ve ihtiyaçları dile getirdi. Başçiftlik ilçe meydanı için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’ndan destek talebini Başkan Kadıoğlu geri çevirmedi.


“Güzel bir meydan olacak”

Tokat’ın Başçiftlik İlçe meydan projesine destek olacağını dile getiren Başkan Kadıoğlu, “ Vatanımızın dört bir köşesine hizmet götürdüğümüz gibi Tokat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. Başçiftlik’teki hemşerilerimize selam olsun....