02 / 05 / 2024

tokat belediyesi park metre ücreti

tokat belediyesi park metre ücreti

Tokat’ta park metre uygulamasını faaliyete geçmesi ile birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda park sorunu büyük ölçüde ortadan kalktı. Belediye Başkanı Adnan Çiçek, ”ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu" cümlesi artık havada kaldı” dedi...

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Tokat Şeyh Meknun Türbesi millet kıraathanesine dönüştürüldü!

Tokat Belediyesi tarafından Şeyh Meknun Türbesi, millet kıraathanesine dönüştürüldü. Açıklama, belediyenin resmi sayfasından yapıldı.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Tokat'a yeni nesil sanayi sitesi müjdesi!

Tokat Belediyesi ve Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından bölgede ilk olacak yeni nesil sanayi sitesi kurulacak. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projeyle ilgili çalışmaları değerlendirdi.

Tokat'taki metruk binalar yıkılıyor!

Kentteki metruk binaları yıkan Tokat Belediyesi Mehmet Paşa Mahallesi'ndeki görüntü kirliliğine neden olan binayı da yıktı.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkımlar başladı!

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

tokat belediyesi park metre ücreti Haberi

tokat belediyesi park metre ücreti


Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, ”Bundan on beş gün öncesine kadar 'ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu' cümlesi artık tamamen havada kaldı” dedi.


Tokat’ta park metre uygulamasını faaliyete geçmesi ile birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda park sorunu büyük ölçüde ortadan kalktı. Başkan Çiçek de park metre uygulamasını sonuçlarından son derece memnunun olduğunu belirterek, “Bir takım tepkiler olabilir bunları da anlayışla karşılamak gerekiyor. Bir ay önce ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu artık tamamen havada kaldı. Eski trafiği insanlar artık birazda özleyecekler. Çünkü yapmış olduğumuz uygulama son derece başarılı bir uygulama oldu. Birkaç gün içerisinde çevre yolumuz açılıp, ağır taşıt trafiği çevre yoluna kaydıktan sonra, artık Tokat’ta çok uzun yıllar trafik sorunu konuşulmayacak diye düşünüyoruz” diye konuştu.


Kentte yaşamanın belirli kuralları olduğunu ifade eden...