10 / 05 / 2024

Tokat Cemevi ve Kültür Merkezi açıldımı

Tokat Cemevi ve Kültür Merkezi açıldımı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde cemevi ve Kültür Merkezi açılışı törenle yapıldı. Açılışa katılanlara keşkek ikramı yapıldı.

Naci Görür Tokat depremi için uyarmıştı! Kaderi Maraş ve Hatay gibi olacak!

Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) tarafından, Tokat'ın Sulusaray ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı. Depremin ardından deprem profesörü Naci Görür'den açıklama geldi. 

Kuzey Anadolu Fayı'nın 23 yıllık deformasyonunun tespit edilmesi hedefleniyor!

Hitit Üniversitesi tarafından Çorum'un Osmancık ilçesinde yürütülen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen projeyle Kuzey Anadolu Fayı'nın Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'yu içine alan kısımdaki 23 senelik deformasyonunun belirlenmesi hedefleniyor.

3 ildeki 5 arsa 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor! 

Tokat, Ankara ve Kırklareli illerinde yer alan 5 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Tokat'ta 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller! Arsa, tarla, iş yeri ve binalar da var!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat ili, Merkez, Almus, Erbaa, Turhal, Zile ilçelerinde yer alan arsa, tarla, iş yeri ve binaları 24 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Tokat Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta hayata geçireceği 3 okulun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

ÖİB Ankara ve Tokat'taki bazı taşınmazların satışlarını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara ve Tokat'taki 4 taşınmazın satışını onayladı.

Tokat Cemevi ve Kültür Merkezi açıldımı Haberi

Tokat Cemevi ve Kültür Merkezi açıldımı

Tokat Reşadiye ilçesinde düzenlenen Cemevi ve Kültür Merkezi açılışına Reşadiye Belediye Başkan Vekili Hakan Ünal, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Yıldız, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Yılmaz, Ak Parti Reşadiye İlçe Başkanı Sefa Yiğit, CHP Reşadiye İlçe Başkanı HASAN Özcan, Bostan Kolu Ocağı Dedesi Ali Gürel, Türkiye Gazetesi Kırıkkale İl Temsilcisi Gültekin Yiğit, Alevi İslam Hizmetleri Uzmanı İbrahim Gürer, Alevi Dedesi Veli Can, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Bostan Kolu Ocağı Dedesi Ali Gürel konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Şuan da nasıl bir arada yan yana kan kana, can cana berabersek lokmamızda, aşımızda iyi günümüzde, kötü günümüzde ibadetimizde kurbanlarımız da hep beraber olacağız. İri olacağız, diri olacağız bir olacağız. Şuan da altında gölgelendiğimiz o...