05 / 05 / 2024

Tokat haberleri

Tokat haberleri

Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü, Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ve Niksar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, arazözlerle yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangın, 10 hektarlık alanda etkili oluyor.

Tokat'ta 250 köy yolu ulaşıma kapandı!

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar etkili oldu. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat ve ilçelerinde kar nedeniyle köy yollarının ulaşıma kapandığını söyledi.

Tokat'ta orman yangını çıktı!

Tokat'ta orman yangını çıktı. Tokat'ta çıkan orman yangınında, yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Bölgede soğutma çalışmaları sürdürülüyor.. Yangın, ekiplerin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alındı...

Tokat Kalesi çay bahçesi oluyor!

Fatih Sultan Mehmet döneminde Osmanlı'ya esir düşen " Kazıklı Voyvoda " lakaplı Eflak Voyvodası III. Vlad' ın hapsedildiği rivayet edilen Tokat Kalesi, çay bahçesi oluyor...

Tokat Turhal'de 2 milyon 947 bin TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Tokat İli Turhal İlçesi'nde yer alan 885,52 metrekare yüzölçümlü ve 5.878,95 metrekare yüzölçümlü 2 adet gayrimenkulün satışı Turhal İcra Dairesi tarafından 31 Ekim 2014 günü saat 10:30 ile 10:40 arası ihale ediliyor.

H&M, Tokat ve Sakarya'da mağaza açtı!

H&M, Tokat ve Sakarya gibi rakiplerinin henüz giriş yapmadığı illerde mağaza açtı. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, “Kimsenin tahmin edemeyeceği pek çok şehri yakından araştırıyoruz” dedi...

Tokat Sık Dişini Helası restore edilecek!

Tokat'ta uzun yıllar umumi tuvalet olarak kullanıldığı belirtilen ve de halk arasında " Sık Dişini Helası " diye bilinen, 16. yüzyıldan kalma yapı, restore edilecek.

Tokat Kalesi'nde Drakula Müzesi kuruluyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat Kalesi'nin milattan sonra 5'inci ya da 6' ncı yüz yılda yapıldığının tahmin edildiğini belirtti...

Tokat Kalesi'nde Drakula Müzesi kurulacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat Kalesi'nin milattan sonra 5'inci ya da 6'ncı yüz yılda yapıldığının tahmin edildiğini belirtti.

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Taner Yıldız: Anadolu Ajansı İngilizce Enerji Haberleri Terminali stratejik bir hamle!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tokat Zile Belediyesi'nden 10 adet gayrimenkulün ihalesi 29 Eylül'de!

Tokat Zile Belediyesi tarafından Güvenevler, Yunus Emre, Şeyhali ve Güvenevler Mahallesi'nde yer alan toplam 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. İhale 29 Eylül 2014 Pazartesi günü gerçekleştiriliyor...

İş kazası haberleri 5 yılda 3 katına çıktı!

İş kazası haberleri 5 yılda 3 katına çıktı. Risk yönetimi açısından yaşamsal bir sınavdan geçen ülkemizde, yaşanan iş kazaları haberlerinde yaşanan artış çok ciddi tehlikelere dikkat çekiyor.

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı. Anadolu Ajansı, bir ilke daha imza atarak İngilizce enerji haberlerinin yer aldığı Enerji Haberleri Terminalini (AA Energy News Terminal) hayata geçirdi.

TeknoSA Metrogarden AVM ve Tokat Erbaa'da mağaza açtı!

TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307’ye çıkardı.

Tokat haberleri Haberi

Tokat haberleri


Tokat'ın Erbaa ilçesinde çıkan ve yaklaşık 10 hektarlık alanda etkili olan orman yangının söndürülmesine çalışılıyor.


Alınan bilgiye göre, Dokuzçam köyü Kazelli mevkisinde çam ağaçlarından oluşan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü, Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ve Niksar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, arazözlerle yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangın, 10 hektarlık alanda etkili oluyor.


Elazığ'dan gelen yangın söndürme helikopteri de çalışmalara...