04 / 05 / 2024

Tokat imar

Tokat imar

Tokat Hürsöz Gazetesi'nin yazarlarından Salih Ertaçoğlu bugünkü yazısında Tokat'taki imar planlarını ele aldı. İşte Salih Ertaçoğlu'nun o yazısı...

Tokat'ta turizme yönelik kentsel dönüşüm konuşuldu!

Toplantıda Mimar Deniz Naliş'in " Tokat Meydan Projesi " ve tarihi sokak restorasyonlarıyla tanınan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin "Tarihe Yönelik Kentsel Dönüşüm" sunumlarıyla gerçekleştirdi.

Tokat'ta 15 bin 71 yeni konut inşa edildi!

Tokat'ta 15 bin 71 konut projesini hayata geçirdiklerini kaydeden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, imar barışı ile Tokat'ta 47 bin vatandaşın sıkıntısının çözüldüğünü söyledi.

Tokat'ta yeni imar alanları açılacak!

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, şehrin en önemli probleminin arsa olduğunu vurgulayarak, "Bir çok proje arsa yüzünden gecikebiliyor. Yeni imar alanlarının açılması için yeni dönemde çalışma yapacağız" diye konuştu. 

Tokat Turhal imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan, Tokat ili, Turhal ilçesi, Celal Mahallesi sınırları içerisinde yer alan alanların imar planı değişikliği onaylandı..

Tokatlılar imar ve inşaatı yorumladı!

Tokat Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Kılıç bugünkü yazısında okuyucularından gelen yazılara yer verdi. İşte Tokat'taki imar planı ve inşaat sektöründe vatandaşların görüşleri...

Tokat Zile'deki çocuk parkının imar planı iptal edildi!

Tokat Zile'deki çocuk parkının imara açılmaması yönünde dava açan Avukat Sultan Aktaş'ın davası sonuçtu. Mahkeme, planın iptal edilmesi gerektiği kararını verdi.

Tokat İl Genel Meclisi'nin gündeminde imar var!

Tokat İl Genel Meclisi'nin Şubat ayı gündemi ilan edildi. Adem Dizer Başkanlığındaki İl Genel Meclisi'nin 6 Şubat 2017 tarihinde yapılmaya başlanacak 23/4. Dönem 2. toplantı gündeminde şu maddeler yer alıyor

Tokat Niksar'da 4.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Niksar Belediye Başkanlığı tarafından Tokat Niksar'da bulunan imar durumu konut dışı kentsel çalışma alanı olan arsa 4 milyon 394 bin TL'ye satışa çıktı.

Tokat'ın en önemli sorunu imar!

Tokat Hürsöz Gazetesi'nin yazarlarından Salih Ertaçoğlu bugünkü yazısında Tokat'taki imar planlarını ele aldı. İşte Salih Ertaçoğlu'nun o yazısı...

Tokat Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Tokat Belediye Meclisi Nisan Ayı Gündem Maddelerini görüşmek için Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu Başkanlığı'nda toplandı. İl Özel İdaresi Meclis Toplantı salonunda yapılan görüşmede, gündem maddeleri hakkında görüşüldü.

Tokat'ın imar sorunları kentsel dönüşümle çözülür!

Tokat Gazetesi Tokat’ın imarına yönelik halkın fikirlerini paylaşıyor. Gazeteci Fatih Kılıç’ın gündemde tuttuğu Tokat’ın cazibe merkezi ve imarı için hemşehrilerimizin yorumları bu kez şöyle oldu:

Tokat Zile'deki restorasyon çalışmalarına hız verildi!

Tarihi sokakları koruma amaçlı imar planı ve sokak sağlıklaştırma projeleri kapsamında Tokat Zile'de tarihi ev ve sokakların restorasyon çalışmalarına hız verildi.

Tokat'taki imar planlarında genel revizyonlar mı yapıldı?

Tokat Hürsöz Gazetesi'nin yazarlarından Salih Ertaçoğlu bugünkü yazısında Tokat'taki imar planlarını ele aldı. İşte Salih Ertaçoğlu'nun o yazısı...

Tokat'ta imar ile ilgili yol haritası belirlendi!

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Başkanlığında, Tokat’taki mimarlar, müteahhitler, inşaat mühendisleri ve yapı denetimcileri bir araya geldi.

Tokat imar Haberi

Tokat imar

Bu sütunlarda uzun yıllar Başyazarlık yapmış, Şehrimizin imarı, gelişmesi, kalkınması için kafa yormuş rahmetli Osman Özsoy'un o dönemlerde önerilerinin yüzde biri karşılanmış dikkate alınmış olsaydı. Şehrimiz bugünkü kör düğüme düşmeyecekti. 


-Her ne hikmetse ben herşeyi bilirim huyu bazı gerçekleri kabul edemiyor, eleştirilere tahammül bile gösterilmiyor. Getirildiğimiz durum ise ortadadır. 


Gelelim güncel önemli konumuza. Şehir imar planı, şehrimizin en önemli sorunlarından biri olmaya devam ediyor. Her Belediye Meclis toplantısına ortalama 15-20 adet imar planı değişiklik teklifleri geliyor, imar Komisyonunda görüşülen isteklerden uygun görülenler kabul ediliyor. Uygun görülmeyenler ise ret ediliyor. Şehrimizin inkişaf alanlarına ihtiyacı ortadadır. Birinci derecede tarım alanı niteliği taşıyan Kazova istikametinde gelişme imkanı yoktur. Tokat tarımının ve üretim alanlarının korunması, beton yığınlarının oluşmasının önlenmesi Tokat tarımı ve ekonomisi için çok...