05 / 05 / 2024

Tokat Millet Kıraathanesi 2019

Tokat Millet Kıraathanesi 2019

Tokat Belediyesi tarafından Şeyh Meknun Türbesi, millet kıraathanesine dönüştürüldü. Açıklama, belediyenin resmi sayfasından yapıldı.

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Tokat Millet Bahçesi 16 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Millet Bahçesi projesini 16 Aralık'ta ihaleye çıkarıyor...

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

İdlib'de 35 bin konut inşa edildi!

Millet Kütüphanesi'nde 'Kütüphane Söyleşileri'nin ikincisine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Türkiye tarafından inşa edilen konutlar hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Tokat Mustafa Ağa Hamamı restorasyon işi ihalesi 10 Aralık'ta!

Tokat İl Özel İdaresi tarafından Tokat Merkez Mustafa Ağa Hamamı restorasyon edilecek. Restorasyon işi ihalesi 10 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek.

Murat Kurum: 300'e yakın millet bahçesi yaptık!

Yaptıkları tüm inşa faaliyetlerinin, konutların, iş yerlerinin, kamu binalarının sıfır atık uyumlu, yalıtımlı, enerji verimli, akıllı ve çevreci binalar olduğunu belirten Kurum, ayrıca şehirlere nefes aldıran 300'e yakın millet bahçesi yaptıklarını belirtti.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği VeTicaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi 4 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kütahya Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Tokat Millet Kıraathanesi 2019 Haberi

Tokat Millet Kıraathanesi 2019

Tokat Belediyesi, Şeyh Meknun Türbesi'ni millet kıraathanesine çevirdi. AKP'li Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun, Yeşilırmak'ın kenarındaki türbeye eklemeler yaptırarak, millet kıraathanesi olarak hizmete açtı.

Sözcü'den İsmail Karaduman'ın haberine göre, Tokat Belediyesi geçen yıl aslına uygun olarak restore ettiği 13. yüzyılda Mesut Bin Keykavus tarafından inşa ettirildiği bilinen tarihi Şeyh Meknun Türbesi’ni millet kıraathanesi yaptı. Kayıtlara göre; türbenin içinde kitabesi olmadığından kime ait olduğu tam olarak açıklanamayan bir de mezar var. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu açılan millet kıraathanesinde devam eden genişletme işlemlerini yakından takip ediyor.

Belediye resmi sayfasından açıkladı

Tokat Belediyesi’nin resmi internet sitesinde 13. yüzyıldan kalma türbenin millet kıraathanesi yapılmasıyla ilgili tadilat fotoğraflarını yayınlayarak, "13. yüzyılda Mesut Bin Keykavus tarafından imaret olarak yaptırıldığı tahmin edilen Şeyh Meknun Türbesi, belediyemiz tarafından 1 yıl...