05 / 05 / 2024

Tokat Niksarın otopark sorunu çözülüyor mu

Tokat Niksarın otopark sorunu çözülüyor mu

Yeni yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 2016 yılının proje yılı olacağını söyledi. Özcan, Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı inşa edileceğini belirtti.

Konut siteleri ve binaları elektrik çarptı! Elektrikli araç sahipleri otoparklara şarj yeri talep ediyor!

Günden güne yayılan elektrikli araçlar konut otoparklarında yeni probleme neden oldu. Elektrik araç sahipleri konut siteleri ve binasının otoparkında aracını şarj etmek için yer talep etmeye başladı.

İstanbul'da İspark ücretlerine yüzde 55 ile 57 oranında zam yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı 3. oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57 oranında zam yaptığını açıkladı. İşte haberin tüm ayrıntıları...

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

Tokat Niksar'da konut ve ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tokat Niksar'da yer alan konut+ticaret alanı imarlı arsa dudak uçuklatan bedelle satışa sunuldu. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Yeni Tokat Havalimanı için geri sayım başladı!

2018'de yapımına başlanan Yeni Tokat Havalimanı'nın inşaatında son çalışmalar yapılıyor. 

TOKİ'den Tokat Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta hayata geçireceği 3 okulun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

Murat Kurum'dan Otopark Yönetmeliği açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Otopark Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle hem trafik yoğunluğunun azaltılacağını hem de vatandaşların otopark ihtiyacının karşılanacağını söyledi...

Tokat Havalimanı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Çalışmalarına devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, inşaatı süren Tokat Havalimanı inşaatını gezerek yetkililerden bazı bilgiler aldı.

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Tokat Havalimanı'nın pist çalışmaları 2 ay içinde tamamlanacak!

Adil Karaismailoğlu, "Önümüzdeki yılların başlarında Tokat Havaalanı'na en güvenli şekilde en büyük uçaklarımız inecek. Tokatlıları bütün dünyayla buluşturmuş olacağız" diye konuştu. 

Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun ve arsasının akıbeti TBMM'de!

İzmir'de yıkılan Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yeniden yapılıp yapılmayacağı ve arsasının otopark olarak kullanılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tokat Niksarın otopark sorunu çözülüyor mu Haberi

Tokat Niksarın otopark sorunu çözülüyor mu

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yeni yılda yapılacak projeler hakkında açıklamalar yaptı. 2016 yılında birçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Belediye Başkanı Özcan; "2016 yılında planladığımız projeleri uygulamaya koyacağız. Bunlardan bir tanesi Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizdir. Projemizde belirli bir noktaya kadar geldik. Son olarak proje dahilinde kamulaştırdığımız Avcılar Kulübü denilen kahveyi yıkacağız. Bu yıl içinde ise bu projemizi ihaleye çıkartarak kısa sürede bitirmek için gerekli çalışmayı yapacağız. İlçemiz bu proje ile birçok sorunu da çözmüş olacak. Hem otopark sorunu hem de pazarcılarımızın rahat bir ortamda mevsimsel zorluk yaşamadan tezgahlarını açabilecekler. 


Vatandaşlarımız araçlarını otoparkta park ederek istedikleri gibi alışveriş yapabilecekler. Bir diğer projemiz ise Kent Park projemizdir. İlçemizde meydan sıkıntımız var. Vatandaşlarımızın gönülleri istediği gibi zaman geçirebilecekleri bir alan ilçe...