14 / 05 / 2024

Tokat Sabuncuoğlu arsası

Tokat Sabuncuoğlu arsası

Tokat Belediye Başkanı Avukat Eyüp Eroğlu, Tokat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç’ın sorularına yanıt verdi. İşte o haber...

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu altın ve dolar almak isteyenler için 'Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun sürekli fiyatlara bakmayın' diyerek sert uyarılarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Beyoğlu'nda 20 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 86 ada 30 parselde yer alan apartman ve arsasını 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Halk GYO Beyoğlu arsasının değeri ne kadar?

Halk GYO Beyoğlu arsasının toplam değeri 30 milyon TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 35 milyon 400 bin TL olarak takdir edildi. 

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye meclis toplantısında esnaflarla ilgili alınan kararları esnaf odaları temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Tokat'ta yatay mimari dönemi başlıyor! 

30 milyon lira bedelle Tokat’ta Meydan Projesi’ni hayata geçiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, projelerinde yer alan yapıların yatay mimariye göre inşa edileceğini dile getirdi.

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Tokat Havalimanı'nın pist çalışmaları 2 ay içinde tamamlanacak!

Adil Karaismailoğlu, "Önümüzdeki yılların başlarında Tokat Havaalanı'na en güvenli şekilde en büyük uçaklarımız inecek. Tokatlıları bütün dünyayla buluşturmuş olacağız" diye konuştu. 

Cemsa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemsa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Sabuncuoğlu tarafından kuruldu. 

Tokat Sabuncuoğlu arsası Haberi

Tokat Sabuncuoğlu arsası

Tokat Belediye Başkanı Avukat Eyüp Eroğlu, Tokat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç’ın sorularına yanıt verdi. İlk iki bölümünü verdiğimiz söyleşinin bugünkü üçüncü bölümünde, ‘şahsa yönelik imar rantı ve yolsuzluk” üzerine soruya yanıt verdi.


Başkan Eroğlu’na yöneltilen sorular ve yanıtları şöyle devam etti:


Sayın Başkan, belediye, imar rantı dendiğinde güncel bir konu var. Sabuncuoğlu arsası olarak gündeme geldi. Burada belediye meclisinin imar rantı, daha da ötesinde yolsuzluk yaptığı iddia edildi. Yol ve park alanlarının arsaya katıldığı belirtildi. Sabuncuoğlu soyadı ve onun siyasi kimliğinden de hareketle şahsa yönelik rant vurgusu öne çıktı. Şikayetçi oldunuz… Bu süreci kamuoyunun anlayabileceği şekilde anlatabilir misiniz?



-Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim bizler bu şehrin idarecileri, yöneticileriyiz. Yaptığımız her işten dolayı da tabii ki eleştiriye maruz kalacağız. Her türlü...