08 / 05 / 2024

Tokat semt spor kompleksi

Tokat semt spor kompleksi

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, semt spor kompleksi inşaatında incelemelerde bulunarak, "İnşallah en kısa sürede spor kompleksimizi tamamlayarak önümüzdeki aylarda gençlerimize armağan edeceğiz" dedi.

Ordu Belde Evleri'nin zemin katları neden yıkılmıyor?

Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Belde Evleri’nin yıkılması için belediyeye çağrıda bulundu. Gönül, "2021 yılı yaz ayına yetişecek biçimde yeşil alan çalışması tamamlanmalı, geçmişte olduğu gibi mesire yeri ve semt spor alanları olmalıdır" dedi.

Tokat Karşıyaka Spor Kompleksi açıldı!

Tokat Karşıyaka Mahallesi'nde 10 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen spor kompleksinin açılışı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleşti.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne spor sahası ve sosyal alan geliyor!

Kepez Belediyesi tarafından Ünsal Mahallesi'ne semt spor inşa edilmesi için çalışma başlatıldı.Başkanı Hakan Tütüncü, "Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak" dedi.

Zeytinburnu spor ve belediye hizmet alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu'nda Açık ve Kapalı Semt Spor Alanı ve Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez'de 5 mahalleye semt spor sahası!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl 5 mahalleye semt spor sahası kazandırdıklarını, 2017 yılında 5 ayrı tesis daha yapmak istediklerini söyledi.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Tokat'a kaykay pisti inşa ediliyor!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Karşıyaka Spor Kompleksi içerisinde yer alan, 4 Kombineli ve TSE, ISO ve Avrupa standartlarına tam uygun kaykay pistinin yapımının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa Harran'a otogar ve spor kompleksi müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi , "Harran için otogar, spor kompleksi, semt sahaları ve sur içi aydınlatmaları çalışmaları için yakında sahaya ineceğiz." dedi.

Tokat Kemer'e çocuk parkı ve semt spor sahası inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, ''Çocuk parkı olmayan Kemer Mahallesi’nde Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çocuk parkı ve semt spor sahası yapılacak.''dedi

Şanlıurfa Ceylanpınar'da modern semt pazarı yapılıyor!

Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde Modern Semt Pazarı ve Spor Kompleksinin çalışmaları devam ediyor.

Ceyhan'da yeni semt sahası çalışmaları sürüyor!

İstiklal Mahallesi Ceyhan Spor Salonu yanındaki boş alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, atıl durumda bulunan bu bölgede semt sahası yapılacağını söyledi.

Tokat semt spor kompleksi Haberi

Tokat semt spor kompleksi


Tokat Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi Atatürk Kültür Sarayı yanında 10 bin metrekarelik alandaki spor kompleksinin yapım çalışmaları devam ediyor. Başkan Eyüp Eroğlu, çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu ile birlikte yerinde inceledi. Spor kompleksinin alt yapı çalışmalarının büyük bir kısmını tamamladıklarını ifade eden Başkan Eroğlu, "İnşallah en kısa sürede spor kompleksimizi tamamlayarak önümüzdeki aylarda gençlerimize armağan edeceğiz. Kapalı alanda kafeterya soyunma odaları üst katında ise satranç bilardo gibi oyun oynaya bileceği bir mekan olacak. Açık alanda ise sentetik çim sahalar, voleybol, basketbol sahaları, kaykay pisti olacak. Yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerindeki spor kompleksi yaklaşık 2,5 milyon TL’ye mal olacak. Bu spor kompleksinden Yetiştirme Yurdu'nun arka tarafında kalan 5 bin 500 metrekarelik alanda yapmayı planlıyoruz" dedi. 



Tokat...