17 / 05 / 2024

Tokat yolları kapandı

Tokat yolları kapandı

Tokat’ta kar yağışı sonucu ulaşıma kapanan 448 köy yolundan 328’i ulaşıma açıldı. Tokat’ta yaklaşık 4 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı nedeni ile 448 köy ile ulaşım sağlanamıyordu.

Bolu'da Hayrettin Türbesi'ndeki inşaat nedeniyle yollar kapandı!

Bolu D-100 karayolu Tokadi Hayrettin Türbesi girişine yapılacak kavşak inşaatı sebebiyle mera ve tarlalarıyla olan bağlantı yollarının kapatılmasını protesto eden köylüler, şehirlerarası yolu ulaşıma kapattı.

Tunca Nehri'ne yakın olan evler sular altında kaldı!

Tunca Nehri'nin debisinin yükselmesi nedeniyle nehir yatağına yakın bazı köylerin yolları kapandı, evleri ve ahırları su bastı. Köylüler, motorlu pompalarla suyu tahliye etmeye çalışıyor.

Antakya-Yayladağı karayolu ulaşıma kapandı!

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

TEM Bolu Dağı geçişinin Ankara yönü ulaşıma kapandı!

Bolu Dağı 'nın TEM ve D-100 Karayolu geçişleri TIR'ların kayması sonucu Ankara yönünde kapandı. Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, TIR'ların yolların kapanmasına neden olduğunu söyledi

Elazığ'da 362 köy yolu ulaşıma kapandı!

Elazığ’da kent merkezinde dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelere bağlı 562 köyden 362’sinin yolları kar nedeniyle kapandı..

Ağrı'da kar yağışı nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Tendürek ve İpek Dağı geçitleri, ulaşıma kapandı. İlçede aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi...

Trabzon'da şiddetli yağış nedeniyle yollar kapandı!

Trabzon'da etkili olan sağanak ve dolu, Şalpazarı ilçesinde hasara neden oldu. Gece saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran yağış nedeniyle su akıntıları oluştu. İlçe merkezinde park halindeki bir iş makinesi, akıntıya kapılarak devri

Rize'deki sel nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı!

Rize'de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle, su akarları tıkanıp taştı. Karadeniz Sahil Yolu da şehir geçişindeki Menderes Bulvarı 'nda oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşıma kapandı.

Kar yağışı nedeniyle Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu ulaşıma kapandı!

Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz ile iç kesimlerdeki bazı illerde kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor Amasya'da yolların kapanması nedeniyle bazı köylere seçim sandıkları ulaştırılamadı. Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu kapandı.

Tokatlılar 6 yıldır yapılmayan yolu protesto ettiler!

Tokat'da TOKİ tarafından yaptırılan konutlarda oturan kadınlar, kar yağışı sonrası dik ve virajlı yolların kullanılmaz hale geldiğini söyleyerek, tencere tavalı protestoda bulundu. Tokat'ta kar yağışı sonrası 91 köy yolu ulaşıma kapandı.

Doğu Karadeniz'de 180 köy yolu ulaşıma kapandı!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 180 köy yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı, Rize ve Artvin’de bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Kapalı yolların açılması için çalışmalar başlatıldı...

Tokat'ta 250 köy yolu ulaşıma kapandı!

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar etkili oldu. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat ve ilçelerinde kar nedeniyle köy yollarının ulaşıma kapandığını söyledi.

Kiracıyı çıkarma yolları!

Konutunuzu kiraya verdiğinizi ancak bu kiralama işlemine son vermek istediğinizi farz edelim. Kiracıyı çıkarma yolları nelerdir, diye merak ediyorsanız, yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Tokat yolları kapandı Haberi

Tokat yolları kapandı

Tokat’ta kar yağışı sonucu ulaşıma kapanan 448 köy yolundan 328’i ulaşıma açıldı. Tokat’ta yaklaşık 4 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı nedeni ile 448 köy ile ulaşım sağlanamıyordu. İl Özel İdaresi ekiplerinin geceli gündüzlü çalışmaları sonucunda 328 köy yolu tekrar ulaşıma açıldı. Tokat merkeze bağlı Tekneli ve Killik köyü yolunda Greyder ve kepçe ile ekiplerin karla mücadele çalışmalarını İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe yerinde inceledi. Kar kalınlığının sürgün nedeni ile yer yer 1 metreyi bulduğu yolda ekipler çalışma yaptı. Türkiye genelinde birçok ilde olduğu gibi kar yağışının Tokat’ta da hayatı olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Gökçe, “Kar yağışının yoğun olduğu günlerde 448 köy yolu kapalı iken 4 gündür ekiplerimizin üstün gayreti gece gündüz demeden arazideki çalışmaları...