29 / 04 / 2024

tokat zilede inşaatı çekmek neden yasak

tokat zilede inşaatı çekmek neden yasak

Tokat’ın Zile ilçesinde mahallelilerin itirazlarına rağmen inşaat yapılmak üzere satılan ve hafriyat işlemine başlanan çocuk parkının etrafında adeta sıkıyönetim ilan edildi.

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Tokat TOKİ Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

Tokat Erbaa'da galericiler sitesinin inşaatı başladı!

Tokat Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, oto galerici esnafıyla bir araya geldi. Yıldırım, galericiler sitesinin inşaatının başladığını söyledi.

Tokat TOKİ Konutları'nda inşaat yeniden başladı!

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

Tokat'ta HES inşaatı sırasında tarihi kalıntılar bulundu!

Tokat'ın Zile ilçesinde HES inşaatı alanında tarihi buluntulara rastlandı. Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü Adem Çakır, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tokatlılar imar ve inşaatı yorumladı!

Tokat Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Kılıç bugünkü yazısında okuyucularından gelen yazılara yer verdi. İşte Tokat'taki imar planı ve inşaat sektöründe vatandaşların görüşleri...

Tokat'ta 11.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 28 Şubat 2017 tarihinde yapılacak işin toplam bedeli 11 milyon 948 bin TL olarak belirlendi.

Süreyyabey Barajı 1. kısım inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, Süreyyabey Barajı 1. kısım inşaat ihalesinin, Zile ve çevresinin sulanmasında, tarımın gelişmesinde büyük rol oynayacağını söyledi.

Zile Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 21 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın yatırım maliyeti 1 milyon 978 bin TL olarak belirlendi.

Tokat Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihalenin bedeli 9 milyon 970 bin 400 TL olarak belirlendi.

Tokat'taki inşaat işçilerine plaket!

Tokat’ta bir inşaatta düzenlenen törenle plaket ve çeşitli hediyeler takdim edilen işçiler, ilk defa plaket almaktan heyecan ve onur duyduklarının söyledi.

Tokat Zile Huzurevi inşaatında sona gelindi!

İl Müdürü Mahmut Özdemir, Zile'de yapımı devam eden Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu 65 kapasiteli avlu tipi olarak planlanan Huzurevi'nde yapım işleri sona yaklaşırken, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR yerinde incelemelerde bulundu.

tokat zilede inşaatı çekmek neden yasak Haberi

tokat zilede inşaatı çekmek neden yasak

Tokat’ın Zile ilçesinde mahallelilerin itirazlarına rağmen inşaat yapılmak üzere satılan ve hafriyat işlemine başlanan çocuk parkının etrafında adeta sıkıyönetim ilan edildi. En son, 9 Mart’ta bir vatandaş parkın fotoğrafını çektiği gerekçesiyle polisler tarafından gözaltına alındı. Bunun üzerine mahalleli basın açıklaması yaparak, “Yaklaşan yanar!” dedi.


Parkta fotoğraf çektiği gerekçesiyle gözaltına alınan 25 yaşındaki Emrah Kazanır hakkında, “iş yeri dokunulmazlığını ihlal” suçundan işlem yapıldı. Aynı gün Zile Polis Merkezi’nde alınan ifadesinde, “Evime giderken önceden çocuk parkı olan yerin kepçeyle kazıldığını görünce merak ettim. Baktım, başka bir eylemim söz konusu değildir” dedi. Kazanır ifade işleminden sonra serbest bırakıldı.

Zileliler bu gözaltıdan bir gün sonra avukatları Sultan Aktaş’ın öncülüğünde bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, park hakkında açılan davanın sürdüğü belirtilerek, “Bu arada parkına sahip çıkan...