12 / 05 / 2024

Tokatlı esnaf Abdullah Efeli

Tokatlı esnaf Abdullah Efeli

Tokat'ta I. Sultan Mahmut Dönemi’nden kalma 265 yıllık han satışa çıkarıldı. Tokatlı esnaf Abdullah Efeli, dedesinden kalma hanı restore ettiremedikleri için satmaya karar verdiklerini belirtti.

Tokat'taki 265 yıllık han satışa çıkarıldı!

Tokat'ta I. Sultan Mahmut Dönemi’nden kalma 265 yıllık han satışa çıkarıldı. Tokatlı esnaf Abdullah Efeli, dedesinden kalma hanı restore ettiremedikleri için satmaya karar verdiklerini belirtti.

Antalyalı esnaf dönüşüm istiyor!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda yöneticileri, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgedek'i ziyaret etti.

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.

Abdullah Sevimçok: Dört gözle perakende yasasını bekliyoruz!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, esnafın en önemli sorunlarından olan ve oldukça uzun bir zamandır beklenen Perakende Yasa Tasarısı'nın biran evvel incelişte görüşülmesi gerektiğini belirtti.

Abdullah Çalışkan Seyhan projelerini anlattı!

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, Tellidere' de esnaf ziyaretinde bulundu. Abdullah Çalışkan Seyhan projelerini anlattı.

Abdullah Çalışkan: Seyhan’ın her tarafına eşit hizmet vereceğiz!

MHP Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, Güney Seyhan’daki mahalle ve köylere yaptığı ziyarette büyük ilgi gördü. Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Çalışkan, 771 bin Seyhanlıya eşit ve adil hizmet vereceğini dile getirdi...

Abdullah Çalışkan, Adana Mimarlar Odası ve Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti!

Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle, esnaf ve STK ziyaretlerini sürdürürken TMMOB'a bağlı Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi...

Abdullah Çalışkan: Seyhan'da yerinde ve adil kentsel dönüşüm olacak!

Mahalle gezilerini aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, Adana Tüm Muhtarlar Derneği' ne üye Muhtarlarla bir araya geldi.

Abdullah Gül, Yunus Emre Enstitüsü Roma Türk Kültür Merkezi'nin açılışını yapacak!

İtalya’ya resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yunus Emre Enstitüsü Roma Türk Kültür Merkezi'nin açılışını yapacak. Açılışta Cumhurbaşkanı Gül'e İtalya Kültür Bakanlığı temsilcilerinin de eşlik edeceği bildirildi...

Kemeraltı esnafı Taşçılariçi Katlı Otoparkı'nda çalışma yapılmamasına tepki gösterdi!

Kemeraltı esnafı, içinde balık halinin bulunduğu Kemeraltı Taşçılariçi Katlı Otoparkı 'nın yıkılmasının üzerinden iki yıl geçmesine rağmen Büyükşehir 'in hala bir çalışma yapmamasına tepki gösteriyor

Abdullah Kutlu: Güney Afrika, Ürdün ve Irak’ta fabrika almak için araştırma yapıyoruz!

Ekonomi Muhabirleri Derneği’nin sohbet toplantısına konuk olan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, “Güney Afrika, Ürdün ve Irak’ta fabrika almak için araştırma yapıyoruz” dedi..

Abdullah Çolak kimdir?

İstanbul Şehircilik Atölyesi (İŞAT) Müdürü Abdullah Çolak, bu görevine 16 Ağustos 2013 tarihinde atandı. Çolak daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı görevindeydi.

Emet'e yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Yaklaşık 3 ay önce, Emet Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanlığı görevine getirilen Abdullah Ünal, ilçe esnafının yeni sanayi sitesi isteği doğrultusunda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda birtakım görüşmelerde bulunduğunu dile getirdi...

Tokatlı esnaf Abdullah Efeli Haberi

Tokatlı esnaf Abdullah Efeli

Tokatlı esnaf Abdullah Efeli, dedesinden kalma 265 yıllık hanı restore ettiremedikleri için satılığa çıkardı. 


Sulu Sokak Çarşısı’nda Mehmet Paşa tarafından I. Sultan Mahmut Dönemi’nde 1752’de kesme taştan yaptırılan Paşa Han’dan bugüne sadece çevresindeki duvarları kalmış durumda bulunuyor. Bin 800 metrekareye yakın bir alanda bulunan hanın iç avlusunda ağaçlar ve sonradan yaptırılan tek katlı bir ev yer alıyor. Şahıs mülkiyetindeki tarihi hanın, orta kapısında ise kabartma şeklinde selvi ağacına zincirle bağlı iki kaplan figürü bulunuyor. Dedesinin yaklaşık 50 yıl önce aldığı hanın boş durumda olduğunu ifade eden Abdullah Efeli, restore ettiremedikleri için hanı satılığa çıkardıklarını kaydetti. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan onaylı 70 odalı projesi hazır olan hanın değerlendirilerek turizme kazandırılmasını arzu ettiklerini ifade eden Efeli, “Sulu Sokak Çarşısı tarihi mekanlar açısından...