08 / 07 / 2024

tokatta cami temeli

tokatta cami temeli

Karşıyaka Mahallesi Büyük Tokat Oteli yanında bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu köprüsü ek inşaatı ile aynı yerde 3 bin 318 metrekarelik alanda yapılacak ve 3 bin kişi kapasiteli caminin temel atma töreni yapıldı...

Taksim Cami açılışa hazırlanıyor!

4 sene önce temeli atılan Taksim Cami açılışa hazırlanıyor. Cami Ramazan'ın son Cuma'sında ibadete açılacak. 

Taksim Cami ramazanın son cuması ibadete açılıyor!

Taksim'de temeli 4  sene önce atılan ve son hazırlıkların yapıldığı cami, ramazan ayının son cuma günü ibadete açılıyor.

Taksim Cami'nin inşaatı tamamlanıyor! 

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayının son Cuma'sında açılması planlanan Taksim Cami'de çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. 

Taksim Cami'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayı içerisinde ibadete açılması planlanan cami inşaatında sona yaklaşıldı...

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

Nurtepe Ahmeddin Cami'nin temeli atıldı!

Kağıthane Nurtepe Nişantaşlar Ahmeddin Camii'nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Levent Camii'nin temeli Cuma günü atılıyor!

Levent’te, mülkiyeti Maliye Bakanlığı’na ait olan ve 2016 yılında İBB Meclis kararıyla imar planı değişikliğiyle cami alanına alınan 18 bin 450 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine Levent Camisi'nin temeli atılıyor.

Levent Camisi'nin temeli yaz ortasında atılacak!

Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa ettirilen Levent Camisi'nin temeli, yaz ortasında atılacak.

Şanlıurfa Eyüpnebi’deki cami ve külliye inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Eyüpnebi’de temeli atılan cami ve külliye inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

Giresun'da Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi'nin temeli atıldı! 

Giresun 'da inşa edilecek olan Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine İl Müftüsü Muhittin Oral ve Giresun halkı katıldı. Cami, eski cami binasının yıkılmasıyla inşa edilecek.

Bursa Osmaniye Cami'nin temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te temeli belediye tarafından atılan ve vatandaşlar tarafından bağış usulü ile inşa edilecek olan Osmaniye Cami temeli atıldı.

tokatta cami temeli Haberi

tokatta cami temeli


Tokat'ta cami ve köprünün temeli düzenlenen törenle atıldı.


Karşıyaka Mahallesi Büyük Tokat Oteli yanında bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu köprüsü ek inşaatı ile aynı yerde 3 bin 318 metrekarelik alanda yapılacak ve 3 bin kişi kapasiteli caminin temel atma töreninde konuşan  Karşıyaka Merkez Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Samur, "Camimiz 2 bin kişi iç ve bin kişi dışarıda namaza kılabileceği kapasitede. 4 minareli ve 8 şerefeli Tokat'ın ilk camisi olacak. Bin 224 metre kare oturma alanında inşa edilecek. Camimizin inşaatı yaptığımız hesaba göre hesaplara göre 4 milyon TL'ye mal olacak" diye konuştu.


Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Karşıyaka bölgesinde nüfusun 60 bin civarında  olduğunu belirterek, "Zamanında ihtiyaç olan ancak bundan 7-8 yıl önce tek şerit olan yapılan köprülerimiz artık Karşıyaka'da...