29 / 04 / 2024

TOKİ 100 sosyal konut kura

TOKİ 100 sosyal konut kura

TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen 100 bin sosyal konut projesinde kura tarihleri belli oldu. 10 bin konutun bulunduğu İstanbul'da ilk kura çekimi 16 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek.

TOKİ 100 bin konut için kura çekilişi ne zaman?

2020 yılında TOKİ 100 bin sosyal konut projesi için hak sahipleri belirlenecek. 1 milyondan fazla kişinin başvuru yaptığı sosyal konutlarda dairelerin özellikleri geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Peki, TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ mağdurları Meclis'te! Dursun Ataş: TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde KDV yüzde 1'e düşürülmeli!

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Dursun Ataş'ın o açıklaması...

Ekrem İmamoğlu'ndan TOKİ çıkartması: Milleti mağdur etmekten vazgeçin!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı X'ten TOKİ 100 bin konut kapsamındaki mağdurları paylaşarak '' Milleti mağdur etmekten vazgeçin'' dedi. İşte o paylaşım...

TOKİ Tuzla 5750 konut projesinde son dakika! 2+1, 3+1 dairelerin konut belirleme kurası 13-14 Aralık'ta!

TOKİ 100.000 Sosyal Konut Kampanyası, İstanbul Tuzla 5750 Konut Projesi çerçevesinde İstanbul Maltepe İlçesinde yer alan 6 adet projede toplam 3.142 adet konut için kura gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağını açıkladı. Peki TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ Kırklareli Pınarhisar’da 246 sosyal konut!

Ucuz sosyal konut projesi yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin konuştu.

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Kofçaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı dar gelirlinin yüzünü güldüren TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Kırklareli Kofçaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Alpullu’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Büyük ucuz konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine toplantısı ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Alpullu Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Babaeski’de 240 ay vadeli sosyal konut!

Tarihinin en büyük konut projesini yapmak adına kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Babaeski Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ’den Edirne Meriç’e 100 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Meriç projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Meriç 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Niğde Çiftlik’te 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çiftlik Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ 100 sosyal konut kura Haberi

TOKİ 100 sosyal konut kura

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirilen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"nde kura tarihleri belli oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle  TOKİ  tarafından yürütülen projede ilk kura çekimi, 24 Şubat'ta  İzmir  Karabağlar Projesi için gerçekleşecek.

Depreme dayanıklı inşa edilecek sosyal konutlar için 1 milyon 211 bin 518  kişi başvuruda bulundu. Projeye en çok başvuru 375 bin 953 ile İstanbul'dan geldi. İstanbul'un 75 bin 288 ile İzmir, 69 bin 686 ile Gaziantep, 56 bin 142 ile Bursa ve 18 bin 38 başvuru ile Ankara takip etti.

Yüzde 10 peşinat fırsatı

Dar gelirli vatandaşlar için yatay mimari anlayışıyla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun olarak inşa edilen 221 projede yüzde...