02 / 05 / 2024

toki 1+1

toki 1+1

Türkiye'de çekirdek aileye doğru bir yöneliş olduğuna değinen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam , "Aile bütünlüğünü korumak için TOKİ'nin yaptırdığı sosyal konutlarda artık 1+1 dairelere izin vermiyoruz" dedi.

TOKİ 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı hayata geçirdi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı inşa edildiğini açıkladı. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

TOKİ 1-7 Aralık kura takvimi resmen açıklandı! 2+1, 3+1 kura çeliş sorgulama ekranı! 7 ilde peş peşe kura heyecanı!

TOKİ üçüncü etap kura takvimi belli oldu. Peki bugün hangi ilde kura çekilişi yapılacak? İşte 2+1, 3+1 kura çeliş sorgulama ekranı ve 1-7 Aralık takvimi...

TOKİ 1 milyon arsa projesi başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ aracılığıyla 1 milyon arsa satışının gerçekleştirileceğini açıkladı. Peki TOKİ arsa başvuruları başladı mı? TOKİ arsa başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ 1 Eylül'de düğmeye basıyor! Milyonlarca dar gelirliye son dakika müjdesi! Bu illere tam 4.800 yeni konut geliyor!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ildeki 4 bin 800 yeni konut için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ 1.900 liradan bile az taksitle ev satıyor! Başvuru tarihleri açıklandı! Ucuz ev arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutları satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etti!

Türkiye genelinde 81 ilde yatırımlarına hız veren TOKİ 1 milyonuncu konutunu önceki gün teslim etti. 

TOKİ 1 milyonuncu konutu bugün teslim edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 1 milyonuncu konutu bugün teslim edecek.

TOKİ 1 milyonuncu konutu 7 Temmuz'da teslim ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1 milyonuncu konutu teslim etmek için hazırlanıyor. TOKİ, ülke genelinde toplam 24 bin 503 sosyal donatıya imza attı. 

TOKİ 1 milyonuncu konutunu teslim ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edeceklerine dikkat çekti.

TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etmeye hazırlanıyor! 

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zaman içerisinde TOKİ'nin 1 milyonuncu konutu teslim edeceğini açıkladı.

TOKİ 1 milyonuncu konutu 2021'in başında teslim edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TBMM Genel Kurulu'nda, Bakanlığının 2021 yılı bütçesine ilişkin konuştu. Kurum, TOKİ'nin 18 yılda 975 bin konut ürettiğini belirtirken, 1 milyonuncu konutun 2021'nin başında teslim edileceğini dile getirdi.

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

toki 1+1 Haberi

toki 1+1

Türkiye'de çekirdek aileye doğru bir yöneliş olduğuna değinen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam , "Aile bütünlüğünü korumak için TOKİ'nin yaptırdığı sosyal konutlarda artık 1+1 dairelere izin vermiyoruz" dedi.

Bu tip dairelerin aile yapısına uygun olmadığını söyleyen İslam, "Daha önce yapılanlar hak sahiplerine teslim edilecek ama yeni 1+1 konutlar olmayacak" bilgisini verdi.


'FAİLE YÖNELİK ARAŞTIRMA YAPIYORUZ'


Kadına yönelik şiddetin sosyolojik sebeplerini belirleyebilmek için zaman zaman araştırma yaptıklarını ve bu araştırmalara göre bakanlığın politikarının belirlendiğini kaydeden İslam, bu yıl araştırma politikasında revizyona gittiklerini söyledi. İslam, "Mağduru nasıl kurtarabileceğimizle ilgili politikalar üretiyoruz. Mağdur üzerinden yaptığımız araştırmalara devam etmekle birlikte fail üzerinde de araştırma yapmaya karar verdik. Bu insanı nasıl üretiyoruz? Bu toplum bu insanı nasıl yetiştiriyor? Bunu bulmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.


'KRAVAT TAKTIĞI İÇİN...