03 / 05 / 2024

toki 110 konutlar

toki 110 konutlar

TOKİ geçici kabul heyeti. Dinarda 110 Konutların geçici kabulü için belediye teknik heyeti refakatinde kontrolünü yaptı. Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi

110 konutlar ve kentsel dönüşüm toplantısı Ankara'da gerçekleşti!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Ankara Toplu Konut İdaresi Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Dinar Suçıkan mevkiinde yerinde kentsel dönüşüm ve TOKİ bölgesinde bulunan 110 konutlar ile ilgili görüşüldü...

Denizli Honaz TOKİ 110 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Honaz İlçesi 110 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Zonguldak Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak’ın Terakki Mahallesi’nde inşa edeceği 110 konutun ihalesi yapıldı. 

Zonguldak Terakki TOKİ 110 konut ihalesi 27 Kasım'da!

Zonguldak İli Merkez İlçesi Terakki Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Kasım'da saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Kastamonu İhsangazi TOKİ 110 konut ihalesi yarın!

TOKİ Kastamonu İli İhsangazi İlçesi 110 Adet Konut, 1 Adet Camii ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

toki 110 konutlar Haberi

toki 110 konutlar


Ankara'dan bina denetimi için gelen TOKİ Daire Başkanı Mimar Hüseyin Saral. TOKİ Kontrolörü İnşaat Mühendisi Ahmet Deniz ve beraberlerinde bulunan teknik heyet, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Şehircilik ve İmar Müdürlüğü personellerinden İnşaat Mühendisi Filiz Kseıı w Harita Teknikeri Erkan Özkan 110 konutlar bölgesinde bir araya gelerek konu hakkında istişarede bulundular. 


Vatandaşların talepleri alındı

TOKİ geçici kabul heyeti. Dinarda 110 Konutların geçici kabulü için belediye teknik heyeti refakatinde kontrolünü yaptı. Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi 110 Konutlar Yapı Muteahhit'ine eksiklerin giderilmesi için süre verildi. Alınan bilgiye göre, vatandaşların kömürlük talebi TOKİ tarafından değerlendirilerek kömürlük yapılmasına karar verildiği öğrenildi. 

Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi. 110 Konutlar...