27 / 04 / 2024

toki 2016 bursa projeleri

toki 2016 bursa projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Bursa şantiyelerinde devam eden uygulamaları inceledi.

TOKİ'nin Bursa’daki dönüşüm projelerinde son durum!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Sıcaksu’da Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle başlattığı dönüşüm projesindeki son durumu kaleme aldı…

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

TOKİ'den Bursa’ya 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Yenişehir 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Yenişehir projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Yenişehir 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Bursa'ya yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! Bursalıların dört gözle beklediği tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. Peki TOKİ Bursa projesi hangi ilçede inşa edilecek.

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 509 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bursa Kestel'e 251 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel'de 251 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik projesinin ihalesini 7 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

toki 2016 bursa projeleri Haberi

toki 2016 bursa projeleri


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Bursa şantiyelerinde devam eden uygulamaları inceledi.


Yunuseli konutları tamamlanıyor


İncelemelerine yapımı tamamlanma aşamasına gelen Osmangazi Yunuseli konutlarında başlayan TOKİ Başkanı Turan, ”Yatay mimari ile inşa ettiğimiz 452 konutumuzu kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız. Bursalı gazeteciler için inşa ettiğimiz konutlarımız örnek bir uygulamadır. Sosyal donatıları ile Bursalı gazeteciler için yeni bir yaşam alanı olacak projemiz gazeteciler için hayırlı olsun.” dedi.


Emekliye bin 201 konut


Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Emeklilere İkinci Bahar kapsamında yapımına başlanan bin 201 konutun şantiyesinde incelmelerde bulunan Turan, “Bursalı emekli büyüklerimiz için yapımına başladığımız projemiz bütün beklentilere yanıt verecek.  Emekli büyüklerimizin yeni yaşam alanı olacak projemizin içerisinde cami, büfe ve sosyal donatı alanları da inşa ediyoruz. Projemizi en kısa sürede bitirip hak sahibi...