06 / 07 / 2024

TOKİ 2.nesil konutlar

TOKİ 2.nesil konutlar

TOKİ'nin 2003'ten bu yana Bursa büyüklüğünde bir şehir inşa ettiğini söyleyen Ahmet Haluk Karabel, TOKİ'nin yeni projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu gelecek

Park Serenity Yalova'da hemen teslim fırsatıyla 2+1 konutlar! 

Park Serenity Yalova'da hemen teslim 2+1 konutlar satışta. Peki Park Serenity Yalova'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Yabancılar vatandaşlık için 2. el konutları tercih etti!

Ekonomimcom yazarlarından Abdullah Tolu, bugünkü yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Abdullah Tolu, yabancıların vatandaşlık için 2. el konutları tercih ettiğini belirtti.

TOKİ Kastamonu Seydiler'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Kastamonu Seydiler'de kaç adet konut yapacak? Kastamonu Seydiler'de 2+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Şuhut TOKİ 2. Etap'ta sona gelindi!

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un girişimleri neticesinde ilçede hayata geçirilen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2. etap konutlarında sona gelindi.

TOKİ Develi 2. Etap Konutları'nın kura çekilişi yapıldı!

TOKİ ile Develi Belediyesi'nin ortaklığında inşa edilen TOKİ Develi 2. Etap Konutları'nın kura çekilişi yapıldı...

Yeni Nesil Konutları Eyüp fiyat ve ödeme bilgisi!

Yeni Nesil Konutları Eyüp fiyat ve ödeme bilgisi kapsamında projede cazip fiyat ve ödeme avantajları sunuluyor. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen projede fiyatlar 818 bin TL'den başlıyor...

Bolu Mengen’de 2 projedeki konutların hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Bolu Mengen’de 2 projedeki konutların hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları 10 dakikada satıldı!

Kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla satışa sunulan TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları'nda 45 ev 10 dakikada satıldı.

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2016 Aralık sonuçları!

REIDIN EmlakEndeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2016 Aralık Ayı Sonuçları yayınlandı.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2. Etap Konutları ay sonunda teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir süredir gündemi meşgul eden 2.’inci etap TOKİ konutlarının ay sonunda teslim edileceği belirtildi.

Yeni Nesil Konutları Eyüp fiyatlar!

Yeni Nesil Konutları Eyüp fiyatları 807 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Konutları projesinde banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

TOKİ 2.nesil konutlar Haberi

TOKİ 2.nesil konutlar


TOKİ'de bir yıldır bayrak artık Ahmet Haluk Krabel'in elinde. TOKİ'nin yeşil bina yaklaşımı, farklı iklim bölgelerinde güneş, rüzgar, jeotermik, bio gaz, yakıt pili ve enerji etkin tasarım-malzeme uygulamalarının kullanıldığı toplu konut pilot projelerine öncülük ettiğine dikkat çekiyor.



İstanbul'un 2020 Yaz Olimpiyatları'na ev sahipliği adaylığına hazırlık sürecinde TOKİ'nin aktif yer alacağını ve Türkiye'nin 7 yıl içinde en az 28 milyar dolarlık yatırım yapmasının planlandığını belirtiyor.



Başbakan, Van depreminin ardından kalıcı konutların Ağustos sonuna kadar tamamlanıp afetzedelere teslim edileceğini açıklamıştı, bu hedef tutturulabilecek mi?


Ağustos sonundan itibaren de konut teslimlerine başlanılacak.


Afet yasasının çıkmasının ardından kentsel dönüşüm için nasıl bir yol haritası izlenecek?


"Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Yasası" deprem öncelikli kentsel dönüşümün yeni yol haritası olacak. Kentsel dönüşüm projeleri bugün artık bir devlet politikası haline gelmiştir....