27 / 04 / 2024

toki 50 yıllık spor tesisi

toki 50 yıllık spor tesisi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yürüttükleri spor tesisi inşaatlarının tamamlanmasıyla Türkiye'nin gelecek 50 yılında bu alandaki ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 

Pasaport ücretleri tek tek açıklandı: 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Pasaport ücretleri için 50 oranında zam yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, pasaport ücretleri tek tek açıklandı. Peki 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

TOKİ'den '3 yıllık TOKİ projesi yeni diye sunuldu' başlıklı haberler için flaş açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, "3 yıllık TOKİ projesi, yeni diye sunuldu" başlığıyla sunulan haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydederek flaş bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Sera cenneti Hollanda’ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediyoruz!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde yerli ham maddeyle üretilip yurt içi ve dışında piyasaya sunulan dayanıklı camlar,Hollanda'ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediliyor. işte haberin devamı...

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

TOKİ'nin son on yıllık faaliyetleri meclis gündeminde!

TOKİ'nin son on yıllık faaliyetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TF Varlık Kiralama kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 22,50!

TF Varlık Kiralama'nın yurt içinde halka arz yöntemi ile ihracını gerçekleştirecek olduğumuz ilgili kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 22,50 dönemsel getiri oranı yüzde 5,5479 olarak belirlendi...

Eyüpsultan Pirinççi’de 50 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi Mahallesi’nde 50 yıllık tapu ve imar sorunun çözüldüğünü açıkladı. 50 hektarlık alan için 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı oluşturuldu.

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının yıllık getirisi yüzde 24,50!

TF Varlık Kiralama tarafından yurt içinde ihracı gerçekleştirilecek kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 24,50 dönemsel getiri oranı yüzde 6,3767 olarak belirlendi...

Tf Varlık Kiralama kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 18.50!

Tf Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 18.50, dönemsel getiri oranı yüzde 4,1055 olarak belirlendi...

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor.

toki 50 yıllık spor tesisi Haberi

toki 50 yıllık spor tesisi

Turan, şu anda Türkiye'deki bütün statların inşasını kendilerinin gerçekleştirdiğini anlattı. 


Üstlendikleri 18 stadyum inşaatınından Galatasaray'ın kullandığı Türk Telekom Arena ile Mersin'deki tesisleri teslim ettiklerini, diğer 16 projenin yapımının ise sürdüğünü dile getiren Turan, şöyle konuştu: "Şu anda Türkiye'de toplam kapasitesi 400 - 450 bin kişi olan statlar inşa ediliyor. Bu statların tamamı ya inşaat aşamasında veya başlangıç aşamasına geldi. Bu şu demek; önümüzdeki iki senede Türkiye'de 20'ye yalan stat yapılmış olacak. 


Türkiye tarihine bakıldığında önümüzdeki 50 yılın spor tesisleri şu anda inşa ediliyor. Yani inşallah önümüzdeki 50 yıl boyunca gelecek kuşak bir daha böyle bir yatırımla uğraşmayacak. Bunlar 5 yıllık, 10 yıllık yatırımlar değil, yeni, çok modern çevreci, ekolojik sistemleri olan statlar." Turan, Eskişehir'de yapımını sürdürdükleri stadyum projesine de değindi. 

Başlangıç aşamasında...