29 / 04 / 2024

toki açık artırmaları

toki açık artırmaları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arsa, konut ve işyeri müzayedesi düzenliyor. Toplam 34 ilden gayrimenkullerin satışa çıkarılacağı müzayede 7 Nisan Perşembe günü saat 13:30'da gerçekleşecek.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

TOKİ tam 50 ildeki 575 arsayı açık artırmayla satacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu tam 50 ilde yer alan toplam 575 arsayı açık artırmayla satacak. Bu tarihleri sakın kaçırmayın... 

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

TOKİ 206 arsanın satış ve kiralamasını açık artırmayla yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 26 ilde 206 arsanın açık artırma yöntemiyle satışı ve kiralamasını gerçekleştirecek.

TOKİ açık artırmayla onlarca konut ve iş yerini satıyor!

TOKİ bazı illerde konut ve iş yerini açık artırmayla satışa sunacağını internet sitesinden duyurdu. Hemen teslimli olarak satışa sunulan projelerde; Taşınmazlar mevcut durumu ile satışa sunulan, alıcılar taşınmazı görmüş, beğenmiş ve kabul edilecek.

Avanos TOKİ’de 1 daire açık artırma usulü satışa sunulacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Avanos projesinde yer alan 1 adet konut açık artırma usulü satışa sunuldu.

Kuzey Cadde'de 50 dükkanın açık artırması için son 7 gün!

Kuzey Cadde'de 50 dükkan için yapılacak açık artırma ihalesi için son 7 gün kaldı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Cadde projesindeki dükkanlar 27 Mayıs'ta satışa sunuluyor. 

Kuzey Cadde açık artırma 2018!

Kuzey Cadde açık artırma 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen ticari projede 50 cadde dükkanı açık artırma ile satışa çıkıyor. 

Kuzey Cadde'de 50 dükkan 27 Mayıs'ta açık artırmayla satışta!

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkan açık artırmayla satışa sunuluyor.  İstanbul Başakşehir'de yer alan Kuzey Cadde'deki dükkanların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

toki açık artırmaları Haberi

toki açık artırmaları

TOKİ arsa, konut ve işyeri müzayedesi düzenliyor. Müzayedede Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Afyonkarahisar, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzincan, Erzurum, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir,Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Nevşehir, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Tunceli ve Yozgat'tan konut, işyeri ve arsalar satışa çıkıyor.


TOKİ  arsa, konut ve işyeri müzayedesi canlı bağlantıyla İstanbul TURYAP Genel Müdürlük Müzayede Salonu'ndan ve Ankara Bilkent'te bulunan TOKİ Konferans Salonu'nda gerçekleştirilenecek.


7 Nisan Perşembe günü saat 13:30'da gerçekleşecek müzayedede yüzde 15 peşin 120 ay vadeli işyerleri, yüzde 10 peşin 96 ay, yüzde 12 peşin, yüzde 15 peşin 120 ay vade seçenekleri sunulan konutlar satılacak.


Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan gayrimenkuller;

- Kuzey Ankara 3-4-5-11 ve 16. Etaplar, Ankara Eryaman 10. Etap, Karabük Safranbolu,...