08 / 05 / 2024

toki akşehir konut teslimleri

toki akşehir konut teslimleri

TOKİ Konya Akşehir Kozağaç Konutları'nın 24 Aralık 2012 tarihinde başlayan teslimleri, bugün sona eriyor...

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Başakşehir 2022 ucuz konut başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 729 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

Başakşehir Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Konut Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Cahit Yeşil, Murat Bozkurt ve Selami Akdağ ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 496 yeni konut!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi 496 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 1446 yeni konut geliyor!

Uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylığı ile konut sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjde geldi. TOKİ, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde 2 etap olarak toplamda 1446 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihale tarihi açıklandı. 

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 652 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 1. Etap 652 Adet Konut ve 6 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

TOKİ'den Başakşehir'e 652 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir'de 652 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Başakşehir 100 bin konut 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri tamamlandı. Projede yer alan 500 konut sahibini buldu.

Başakşehir TOKİ 100 bin konut kura sonuçları 2020!

Başakşehir TOKİ 100 bin konut kura sonuçları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir TOKİ 100 bin konut kura sonuçları 2020 ve Başakşehir TOKİ kura çekimi sonuçları 20.03.2020...

toki akşehir konut teslimleri Haberi

toki akşehir konut teslimleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya Akşehir Kozağaç projesi kapsamında yer alan 348 adet konutun teslimleri 24 Aralık tarihinde başladı. Konut teslim dönemi 31 Ocak 2013 tarihinde sona eriyor.


Konya Akşehir Kozağaç TOKİ Evleri'nde KDV bedelinin yatırıldığına dair belge veya dekont ibraz edilmeden teslim işlemi gerçekleştirilmeyecek.


Detaylı bilgi için