04 / 05 / 2024

toki altınova evleri

toki altınova evleri

Yalova’nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, ilçede vatandaşların en uygun şekilde konut sahibi olması için çalışma yapacaklarını söyledi.

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

Antalya Altınova'da 35 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleşti. 35 yıllık imar sorununun çözüldüğü Altınova'da 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Altınova’ya emsal artışı müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Kepez-Altınova halkına müjdeli haberler verdi.  

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi, Altınova Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlandı.

Altınova'da 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Yalova İli Altınova İlçesi Hersek Köyü ve Geyikdere Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

toki altınova evleri Haberi

toki altınova evleri

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Altınova halkına TOKİ sözleri olduğunu hatırlattı. Bu kapsamda çalışmaların devam ettiğini dile getiren Oral, “TOKİ ile ilgili çalışmayı mutlaka yapacağız. Bu bizim geçen dönem söz verip de yapamadığımız işlerden birisi. Vatandaşımızın beklentisi var. Bunu mutlaka bu yaz başlamayı hedefliyoruz. Yer sorununu çözmeye çalışıyoruz. Şu anda meclis üyesi arkadaşlarımız ciddi bir şekilde yerle ilgili çalışmayı sürdürüyorlar” dedi.


“Bu yıl içerisinde yer sorununu çözersek hızlı bir şekilde bu konuya gireceğiz” diyen Oral, şunları kaydetti:“TOKİ ile yapabilirsek TOKİ ile yapacağız. TOKİ ile yapamazsak bunu belediye şirketimiz var. Amaçlarından bir tanesi de buydu. Kendi belediye şirketimiz kanalıyla yapacağız. Kar gözetmeyeceğiz. Amacımız vatandaşımızın uygun fiyatlı evine sahip...