04 / 05 / 2024

toki Altınşehir kentsel dönüşüm

toki Altınşehir kentsel dönüşüm

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkankığı (TOKİ) Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için master plan hazırlatacak.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Altınözü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Altınözü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Altınözü sosyal konut projesi...

O ilimize altın piyangosu! Bölge ihya olacak

Eskişehir’de Koza Altın AŞ’nin Sivrihisar ilçesine bağlı Kaymaz Mahallesi’ndeki tesislerinde tespit edilen 20 bin onsluk kaynaktan 16 bin onsluk altın üretimi amaçlanıyor. Yaklaşık değeri 500 milyon liranın üzerindeki altın rezervinin çıkarılması için çalışmalara başlandı.

20 bin onsluk altın keşfinden yeni açıklama geldi! Kulaklarınıza inanamayacaksınız

Eskişehir’deki 20 bin onsluk altın keşfi müjdesinin geldiği sahada güvenlik önlemleri ve iş makineleri ile sondaj faaliyetleri devam ediyor. Şirket tarafından yeni keşfin ardından hızlanan çalışmalar ile ilgili açıklama geldi. Kulaklarınıza inanamayacaksınız...

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saleem Cumali tarafından kuruldu.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

toki Altınşehir kentsel dönüşüm Haberi

toki Altınşehir kentsel dönüşüm

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Avcılar Tahtakele  ve Başakşehir Altınşehir Mahallelerinde kentsel dönüşüm için bir adım daha atıyor. 


TOKİ Tahtakale’de 167 hektar alanı dönüştürecek. TOKİ  Altınşehir ve Tahtakele kentsel dönüşüm projelerinde danışmanlık ihalelerinin sonuna geldi.


2 yıllık bekleyişin ardından başlayacak olan TOKİ Altınşehir ve Tahtakele kentsel dönüşüm projesinin danışmanlık hizmet alımı işi ön yeterlilik ihalesi 20 Eylül Salı günü yapılmıştı. 


İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Dönüşüm Master Planı İle Uygulama Rehberi ve Kentsel Tasarım Projelerinin Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi ikinci oturumu 2 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 11:00'da gerçekleşecek. 


Öznur YASLI /...