30 / 04 / 2024

TOKİ Ankara etüd raporu ihalesi

TOKİ Ankara etüd raporu ihalesi

TOKİ Afyon imar planı değişikliğine esas jeolojik-jeoteknik etüd raporu ile Afyonkarahisar, Ankara, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kastamonu ve Yalova'da zemin etüdü raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bakan Kurum açıkladı: Yeni inşa edilecek deprem konutları için zemin etüdü başladı!

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin sonuna gelinirken sıra depremzedelerin geçici olarak barınmalarının sağlanması ve daha da önemlisi kalıcı konutlar için zemin etüdü çalışmaları da başladı...

TOKİ'den Ankara'ya 123 yeni dükkan geliyor! Beklenen proje için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için düğmeye bastı. TOKİ Ankara projesinde 123 adet dükkan yer alacak. İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

Enerji etüdü yapılması gereken bina sayıları mecliste!

Enerji etüdü yapılması gereken bina ve tesis sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Güdül TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara etüd raporu ihalesi Haberi

TOKİ Ankara etüd raporu ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon ilinde imar planı değişikliğine esas jeolojik-jeoteknik etüd raporu hazırlatılması işi ile Afyonkarahisar, Ankara, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kastamonu ve Yalova illerinde zemin etüdü raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek. 

İhale ilanı;

Afyon ilinde İmar Planı değişikliğine Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd raporu hazırlatılması işi ile Afyonkarahisar,Ankara, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kastamonu ve Yalova illerinde Zemin Etüdü Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun...