06 / 05 / 2024

toki antalya yatırımları

toki antalya yatırımları

Antalya turizmi için deniz taşımacılığına yönelik projeleriyle kentin önemli bir çekim merkezine dönüştürülmesi konusundaki projelerini açıklayan Lütfı Elvan, turizm çalışanları için ev müjdesi verdi.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

DSİ Antalya'da 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı!

DSİ geçen iki yılda Antalya'ya son 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı. Yıllık yatırım projesi sayısı da 50'den 123'e çıktı.

Antalya'da konut yatırımları geriledi!

ATSO Başkanı Davut Çetin'e göre yatırımların Türkiye ortalamasından veya üç büyük ilden daha fazla gerilemesi, turizm ve tarım sektöründe geçen yıldan başlayan gelir kayıplarının da sonucu.

Turizm yatırımlarının merkezi Antalya oldu!

TURKİYE'de yapılmakta olan ve proje halindeki turizm yatırımların merkezi bu yıl da Antalya oldu. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği verileri açıkladı.

toki antalya yatırımları Haberi

toki antalya yatırımları

Turizm çalışanları, TOKİ ile yürütülecek proje kapsamında ev sahibi olacak. Uygun ödeme koşullarıyla, çalışanların ev almasının önü açılacak. 250 lira taksitte konut imkanından turizm çalışanları, dar gelirliler ve emekliler başta olmak üzere 200 bin kişinin yararlanacağı bildirildi. Elvan'ın Antalya için Öne çıkan projeleri arasında bulunan ve yer tespiti yapılan Altınportakai Yat Limanı için bin 400'e yakın yat bağlama kapasitesi planlanıyor. 

Liman sadece yat bağlama alanı olarak kullanılacak, üzerinde yapılaşma olmayacak. Limanın, üst gelir grubundan turistleri Antalya'ya çekmesi planlanıyor. 

AJtın Portakal Yat Limanı dışında, Lara ve Demre'de inşa edilecek kruvaziyer limanları projesini de geçtiğimiz günlerde paylaşan Lütfı Elvan, ihtiyaç olması halinde diğer ilçelerde de yat limanları planlanacağını kaydetti. Turizme en büyük desteği demiryoluyla sağlayacaklarına dikkat çeken Elvan. "Antalya'dan Kayseri'ye uzanacak hızlı tren...