05 / 05 / 2024

TOKİ Avcılar arazisi

TOKİ Avcılar arazisi

TOKİ Avcılar'a bağlı Yeşilkent Mahallesi'ndeki mülkiyetine sahip olduğu arsa için yeni imar planı hazırladı. Planın onaylanması halinde arsada konut ve eğitim binaları ile park yapılabilecek...

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e yeni proje!

Emlak Konut GYO, TOKİ mülkiyetinde yer alan Avcılar Firuzköy'deki 1 milyon 971 bin 786 metrekarelik arsayı 1 milyar 420 milyon TL'ye satın aldı. TOKİ ve Emlak Konut GYO arasında protokol imzalandı. 

TOKİ Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde proje yapacak!

TOKİ Avcılar'a bağlı Yeşilkent Mahallesi'ndeki mülkiyetine sahip olduğu arsa için yeni imar planı hazırladı. Planın onaylanması halinde arsada konut ve eğitim binaları ile park yapılabilecek...

TOKİ'nin Avcılar Tahtakale kentsel dönüşüm projesi iptal!

TOKİ'nin Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi iptal edildi. Kanal İstanbul'un geçeceği bölgede şimdi ne olacağı bilinmiyor...

TOKİ'den Avcılar'a ucuz konut geliyor!

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Avcılar İşçi Emeklileri Derneği'ni ziyaret etti. Kaynarca burada Dernek Başkanı Necdet Kömeçoğlu ile birlikte, TOKİ'nin yeni yapılacak konutlarının emekliler için yüzde 25’i indirimli olacağı müjdesini verdi.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi 2. oturumu 31 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesinin 2. oturumu 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün yapılacak.

Avcılar Göl Panorama Projesi'ne bakanlıktan onay geldi!

Danıştay planlarını iptal edince inşaatı yarım kalan TOKİ'nin ' Avcılar'daki 'Göl Panorama Evleri' projesinin yeni ve Şehircilik Bakanlığı tarafından re'sen onayladı.

Avcılar'a 'Emekliler Mahallesi' yapılacak!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Avcılar Şube Başkanı Necdet Kömeçoğlu, TOKİ ile TÜED arasında yapılan anlaşma gereği, ülkemizin bazı illerinde inşa edilen ‘Emekliler Mahallesi’nin bir benzerinin de Avcılar’da hayata geçeceğinin müjdesini verdi.

Korkmaz Yiğit'in Avcılar'daki arazisi için tedbir kararı verildi!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden’in, iş adamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar’da binlerce aileyi vurdu. Ticaret Mahkemesi geçtiğimiz günlerde kararını verdi.

Avcılar TOKİ Ispartkule Evleri kura çekiliş tarihi!

Emlak Konut GYO ve TOKİ ortaklığında yükselen Ispartkule Evleri İstanbul Avrupa Yakası Avcılar 'da hayata geçiriliyor. Peki Avcılar TOKİ Ispartkule Evleri Kura çekiliş tarihi ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri satış fiyatları!

Satışların kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Avcılar Ispartakule Evleri satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Avcılar arazisi Haberi

TOKİ Avcılar arazisi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Avcılar'a bağlı Yeşilkent Mahallesi'nde yer alan  63 Parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin yeni imar planı hazırladı.

Avcılar İlçesi, Yeşilkent Mahallesi, 63 Parsel ve bir kısım kadastral boşluğun 5 bin 65.49 metrekarelik kısmınına ilişkin Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca sunulan imar planı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı 1 nolu Kararnamesinin 97. maddesi, 102. maddesi hükümleri ve 6306 sayılı Kanun uyarınca 19 Kasım 2018 tarihinde onaylandı.

Ayrık Nizam 4 Katlı E.0.80, TAKS:0.25 yapılaşma koşullarında “Konut Alanı”, 7 bin 30.91 metrekarelik kısmının “Park Alanı”, 8 bin 95.56 metrekarelik kısmının “Eğitim Alanı” olarak düzenlenmesine ilişkin olarak hazırlanan planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu ve Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğince bugün tarihinden itibaren 30 gün süre ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek...