06 / 05 / 2024

toki avcılar emekli

toki avcılar emekli

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Avcılar İşçi Emeklileri Derneği'ni ziyaret etti. Kaynarca burada Dernek Başkanı Necdet Kömeçoğlu ile birlikte, TOKİ'nin yeni yapılacak konutlarının emekliler için yüzde 25’i indirimli olacağı müjdesini verdi.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik yurt müjdesi!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde proje yapacak!

TOKİ Avcılar'a bağlı Yeşilkent Mahallesi'ndeki mülkiyetine sahip olduğu arsa için yeni imar planı hazırladı. Planın onaylanması halinde arsada konut ve eğitim binaları ile park yapılabilecek...

TOKİ'nin Avcılar Tahtakale kentsel dönüşüm projesi iptal!

TOKİ'nin Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi iptal edildi. Kanal İstanbul'un geçeceği bölgede şimdi ne olacağı bilinmiyor...

TOKİ'den Avcılar'a ucuz konut geliyor!

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Avcılar İşçi Emeklileri Derneği'ni ziyaret etti. Kaynarca burada Dernek Başkanı Necdet Kömeçoğlu ile birlikte, TOKİ'nin yeni yapılacak konutlarının emekliler için yüzde 25’i indirimli olacağı müjdesini verdi.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi 2. oturumu 31 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesinin 2. oturumu 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Sivas Akıncılar emekli kuraları bugün çekilecek!

TOKİ Sivas Akıncılar emekli kuraları bugün çekilecek. Toplamda 33 adet konut için hak sahiplerinin belirleneceği projede 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Sivas Akıncılar emekli kura çekimi yarın!

TOKİ Sivas Akıncılar emekli kura çekimi yarın gerçekleşecek. 12 bin 700 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede toplam 33 adet konut kurayla satışa çıkarılıyor.

TOKİ Sivas Akıncılar emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Sivas Akıncılar'da 33 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 110 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Sivas Akıncılar emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Sivas Akıncılar emekli başvuruları ne zaman?

Kura çekiliş tarihi 19 Ocak 2016 olarak belirlenen TOKİ Sivas Akıncılar'da başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Peki TOKİ Sivas Akıncılar emekli başvuruları ne zaman?

Avcılar TOKİ Ispartkule Evleri kura çekiliş tarihi!

Emlak Konut GYO ve TOKİ ortaklığında yükselen Ispartkule Evleri İstanbul Avrupa Yakası Avcılar 'da hayata geçiriliyor. Peki Avcılar TOKİ Ispartkule Evleri Kura çekiliş tarihi ne zaman?

toki avcılar emekli Haberi

toki avcılar emekli

Milyonlarca emeklinin yaşadığı en büyük sorundan biri konut edinme sorunu. Emekliler için bu konudaki müjde AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'dan geldi. Avcılar İşçi Emeklileri Derneği'ni ziyaret eden Kaynarca, Dernek Başkanı Necdet Kömeçoğlu ile istişarelerde bulundu. Avcılar İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Necdet Kömeçoğulu ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, emeklilerin sorunları dile getirildi. Kaynarca, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için destek istedi. 


18 bin üyemiz var

Dernek Başkanı Necdet Kömeçoğlu, Avcılar'da derneklerin en büyük STK olduğunu 18 bin üyelerinin olduğunu söyledi. Kömeçoğlu, "Vekilimden ricam şu; elimde dosyam var, kendilerine vereceğim. Başbakanımız İstanbul'daki toplantısında işçi emekli, dul ve yetimlerine toplu konut idaresinden TOKİ vasıtasıyla ev vereceğim. Biz bu ifadeyi alarak geldik düştük yollara... İstanbul'da 135 bin kayıtlı üyemiz var. Bunların...