03 / 05 / 2024

toki aydın başvuru dönemi

toki aydın başvuru dönemi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Türkiye'nin farklı şehirlerinde yer alan 38 adet projesinde başvuru dönemi bugün itibariyle başladı...

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru geldi. Söz konusu kampanya bugün sona erecek...

PTT bu ay 15 bin personel alımı yapacak mı? PTT 18-36 yaş arası personel alımının başvuru detayları neler?

İş arayan binlerce aday Posta Telgraf Teşkilatı'nın personel alımı yapıp yapmayacağını sorguluyor. Peki, PTT bu ay 15 bin personel alımı yapacak mı? PTT 18-36 yaş arası personel alımının başvuru detayları neler? İşte ayrıntılar...

Meb 45 bin öğretmen ataması ön başvuru süreci başladı! Öğretmen ataması ön başvuru nasıl yapılır? 103 branşta atama!

'Öğretmen ataması ön başvuru ne zaman, nasıl yapılır?' sorularının yanıtları merak ediliyor. Öğretmen atamaları ön başvuru işlemleri bugün resmen başladı. Peki öğretmen ataması ön başvuru nasıl yapılır?

KPSS’den 50 puan alan herkes başvurabilir! Çok sayıda sözleşmeli personel alımının başvuru şartları ve kadro dağılımı!

KPSS’den 50 puan alan herkes başvurabiliyor. Aydın’da yaşayanlar dikkat! Adnan Menderes Üniversitesi 117 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı! Son başvuru 3 Şubat 2023. Sakın kaçırmayın…

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

KİPTAŞ Aydınlık Evler'e 498 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler projesine 160 bine yakın başvuru geldi, bu da konut sayısının 498 katına denk geliyor.

TOKİ Aydın Çine başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın Çine projesinde yer alan 15 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Aydın Çine başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın Çine projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ön başvuru tarihleri ve detayları...

TOKİ Aydın İncirliova alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Aydın İncirliova başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova projesinde yer alan 39 adet konut için başvurular bugün başladı.

toki aydın başvuru dönemi Haberi

toki aydın başvuru dönemi

1-) TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi;


187 adet dairenin ; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı açık satışa sunulduğu TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvuru dönemi başladı.


TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde daireler 116,2 metrekare, 133,9 metrekare ve 147,78 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. Projede başvurular 10 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında yapılıyor.


Fiyatların  119 bin 240 TL ile 178 bin 237 TL arasında değiştiği TOKİ Ağrı Fırat'ta 187 adet daire satışa sunuluyor. Yüzde 10, 15 ve 25 peşinat verilen projede 108, 120 ve 120 ay taksitlendirme yapılıyor.


Detaylı bilgi için