17 / 05 / 2024

TOKİ Balıkesir Burhaniye fiyatları

TOKİ Balıkesir Burhaniye fiyatları

17 bin 773 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Balıkesir Burhaniye'de 1 adet ev başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Balıkesir Burhaniye başvuruları ne zaman?

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor! İhalesi 2 Ağustos'ta! 

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor. Arsaların büyüklükleri 1.171 metrekare ve 2.744 metrekare olarak belirlendi.

Balıkesir Burhaniye'de satılık arsa fırsatı! Dikkat!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 2.744 metrekkarelik arsayı satıyor. İşte fiyatı...

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

Balıkesir Burhaniye'de inşaat kazası! 1 yaralı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.

Balıkesir Burhaniye'de kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Temmuz'da!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale, 28 Temmuz'da gerçekleşecek..

Balıkesir Burhaniyeliler 2. etap TOKİ istiyor!

Balıkesir Burhaniye halkı TOKİ konut projesinin ne zaman hayata geçeceğini merak ediyor. İkinci Projeyle dar gelirlilerin ev sahibi olması planlanıyor.

Balıkesir Burhaniye'de emlak danışmanlığı gözde meslek oldu!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği emlak danışmanlığı kursları yoğun ilgi görürken, 48 bin nüfuslu ilçedeki emlakçı sayısıda 350'yi geçti.

Necdet Uysal, Balıkesir Burhaniye'deki konut projelerini anlattı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Belediye Başkanı Necdet Uysal, belediye bünyesinde yapımı devam eden ve planlanan sosyal konut ve konut projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Balıkesir Burhaniye Zeytin OSB'nin temeli 16 Temmuz'da atılacak!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi için 16 Temmuz’da temel atma töreni düzenlenecek. 36 işletmenin yer alacağı Zeytin OSB 440 dekarlık alan üzerine inşa edilecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

Başvuru bedelinin 500 TL olarak kabul edileceği projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvurusu için gerekli belgeler...

TOKİ Balıkesir Manyas Konutları başvurusu ne zaman?

Ödeme seçeneklerine göre 240 aya varan taksit imkanının uygulandığı projede 500 adet daire emekliler için satışa sunuluyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Konutları başvurusu ne zaman?

TOKİ Balıkesir Burhaniye fiyatları Haberi

TOKİ Balıkesir Burhaniye fiyatları

Toplu Konut İdaresi BaşkanlığıncaBalıkesir Burhaniye 1. Etap Toplu Konut Projesi 'nde yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Daire fiyatının 118 bin 489 TL olarak belirlen TOKİ Balıkesir Burhaniye 'de satış işlemleri  T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


Açık satışa sunulan 1 adet dairenin tipi 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


17 bin 773 TL peşinatla konut sahibi olunabilen  Balıkesir Burhaniye  TOKİ  Evleri 'nde aylık taksitler 839,30 TL'den başlıyor. 


TOKİ Balıkesir Burhaniye başvuruları ne zaman?

Anahtar teslimli olarak satışa sunulan TOKİ Balıkesir Burhaniye Konutları 'na başvurular  01 Temmuz 2015 – 30 Temmuz  2015 tarihleri arasında kabul edilecek. 


TOKİ Balıkesir Burhaniye satış duyurusu tıklayın

TOKİ Balıkesir Burhaniye fiyat listesi...