13 / 05 / 2024

TOKİ Balıkesir taksitleri ne kadar

TOKİ Balıkesir taksitleri ne kadar

16 bin 854 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Balıkesir Bandırma Evleri'nde 1 adet konut satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Havran’da 2 bin 280 TL taksitle ucuz ev sahibi olun! 12 soruda TOKİ Balıkesir…

Balıkesir’in Havran ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Havran projesinde toplam kaç adet konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bigadiç’de uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daire sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar...

 Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri başvuruları için son gün yarın!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri başvuruları için son gün yarın olarak belirlendi. Toplamda 500 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

2016 TOKİ Balıkesir Manyas başvuru!

2016 TOKİ Balıkesir Manyas başvuru dönemi başladı. Kura çekilişinin 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede başvuru bedeli 500 TL 'dir.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce'de 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde 1 adet 3+1 için başvurular başladı. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan projede fiyat 204 bin 836 TL 'dir.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri başvuru bedeli!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Balıkesir Manyas Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.

TOKİ Balıkesir taksitleri ne kadar Haberi

TOKİ Balıkesir taksitleri ne kadar

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 838 konutluk Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


16 bin 854 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap 'ta daire fiyatları 134 bin 828 TL'den başlıyor ve 168 bin 535 TL'ye kadar çıkıyor. 


Projede satış işlemeleri  T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

30 Temmuz 2015 tarihine kadar başvuruların devam edeceği Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap  TOKİ  'de  satışa sunulan 1 adet dairenin tipi 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Daire alanlarının 106,63 metrekare şeklinde tasarlandığı TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap aylık taksit ödemeleri...