05 / 05 / 2024

toki balon

toki balon

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konutta 'balon' oluştuğu söylentilerine cevap verdi. Başkan Turan, TOKİ'nin ürettiği konutlara, birçok bölgede büyük ilgi olduğunu vurguladı..

TOKİ konutlarında balon patlaması değil, talep patlaması var!

"TOKİ konutlarında balon değil talep patlaması var" diyen Başkan Turan, 2016'da yaklaşık 12 milyar liralık yatırım öngördüklerini kaydederek, TOKİ'nin bu yıl 60 bin konut üretimiyle rekor kıracağını söyledi.

Ergün Turan: TOKİ'de balon yok, talep patlaması var!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konutta 'balon' oluştuğu söylentilerine cevap verdi. Başkan Turan, TOKİ'nin ürettiği konutlara, birçok bölgede büyük ilgi olduğunu vurguladı..

Toki 35 ilde 182 taşınmazı satışa çıkarıyor!

Toki, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. İhale 21 Ağustos' ta yapılacak.

Türkiye Müteahhitler Birliği: Konutta balon tehlikesi dikkatle değerlendirilmeli!

Türkiye Müteahhitler Birliğinin (TMB) Temmuz ayı inşaat sektörü analiz raporunda, konut sektöründe balon tehlikesinin dikkatle değerlendirilmesinde ve gerekli önlemlerin ilgili tüm taraflarca alınmasında yarar görüldüğü belirtildi.

Toki Ankara'ya dev bir üniversite kampüsü kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savası'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor.

Ramazan Bayramı Kapadokya'da balon firmalarını uçurdu!

Dünyanın önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya'da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor. Hatta bölgedeki balon firmalarında önümüzdeki 10 günlük rezervasyonlar dolmuş durumda.

Kapadokya'da balon turizmi patladı!

Dünyanın en önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya'da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor. Sıcak hava balonu firmaları, bayram tatilinde artan talebi karşılamak için ek turlar düzenliyor.

Kapadokya’da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor!

Dünyanın en önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya’da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık 1 saat süren balon turları için kişi başı ortalama 100 - 150 euro ödeniyor...

Yabancı turistler Kapadokya'daki balon turlarına yoğun ilgi gösteriyor!

Göreme'de bir balon firmasının yönetim kurulu başkanı Tevfik Ölmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genellikle yabancı turistlerin ilgi gösterdiği balon turlarına ramazan bayramı dolayısıyla yerli turistlerden de yoğun talep olduğunu söyledi.

Müteahhitler konutta balon uyarısı yaptı!

TÜRKİYE Müteahhitler Birliğinin (TMB) Temmuz ayı "İnşaat Sektörü Analiz Raporu"nda, konut sektöründe balon tehlikesinin dikkatle değerlendirilmesinde ve gerekli önlemlerin ilgili tüm taraflarca alınmasında yarar görüldüğü belirtildi...

Toki ve Emlak Konut GYO ulusal mimari proje yarışması düzenliyor!

Toki ve Emlak Konut GYO, Ulusal Mimari Proje Yarışması düzenliyor. Mimarlara ve mimarlık 4. sınıf öğrencilerine açık olacak yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek.

Hasan Rahvalı: Gayrimenkul sektöründeki balon iddiaları gerçeği yansıtmıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi( CEO) Hasan Rahvalı, gayrimenkul sektöründe balon iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok" dedi

Kürşat Tuncel: Konutta balon yok ama başka riskler var!

Satış Küpü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel son bir kaç günün konusu olan konut fiyatlarındaki balonun olup olmadığını değerlendirdi. Tuncel yazısında, 'Konutta balon yok ama başka riskler var' dedi.

toki balon Haberi

toki balon
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konutta 'balon' oluştuğu söylentilerine cevap verdi. TOKİ'nin ürettiği konutlara, birçok bölgede büyük ilgi olduğunu vurgulayan Turan, "Bir bölgemizde, sadece 19 konuta 5 bin 200 tane müracaat alıyoruz. 750 konuta 12 bin müracaat alıyoruz" diye konuştu. TOKİ'nin ürettiği konut segmentinde balon değil, talep patlaması olduğunu belirten Başkan Turan, "Özellikle belli segmentlerde asla bir balon olduğu kanaatinde değilim" dedi. Yüksek arazi fiyatlarının inşaat maliyetleri ve konut fiyatlarına etkisine de değinen Turan, inşaatın ekonominin en dinamik sektörlerinden birisi olduğuna dikkati çekti. Bu sektörün en önemli argümanlarından bir tanesinin arazi fiyatları olduğunu vurgulayan Turan, "TOKİ'nin kanuni yetkisi de bu sektörü dengeleyecek unsurlardan biri. Sektörde bir şey olursa biz konut almada zorlanan alt ve orta gelir grubundaki...