06 / 05 / 2024

toki başiskele projeleleri

toki başiskele projeleleri

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

Başiskele Belediyesi yeni yaşam alanları planlıyor!

Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele yeni hizmet binası için çalışmalar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de 13.3 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Başiskele Fatih Mehallesi'nde bulunan 15 tarlayı satışa çıkardı. İhalesi 26 Eylül'de gerçekleştirilecek arsaların bedeli 13 milyon 393 bin 763 TL olarak belirlendi.

Başiskele Belediyesi’nin yeni binasına yeni yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu Toki başvurusu!

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu Toki başvurusu...

Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri!

Bursa Hamitler 1. Etap Toki projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri...

Bursa Hamitler 2. Etap altgelir grubu Toki başvurusu!

Bursa Hamitler 2. Etap altgelir grubu projesindeki 2 konut kurasız olarak satılıyor. Peki,Bursa Hamitler 2. Etap altgelir grubu Toki başvurusu ne zaman başlayacak?

Başiskele Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Kocaeli’nin en modern ve büyük kapalı pazar yeri projesinin temeli, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibinin de katılımıyla kurban kesilerek ve atıldı.

Başiskele Belediyesi, Yeniköy'deki arsayı satamadı!

Başiskele Belediyesi, sahibi olduğu Yeniköy Sepetlipınar mevkiindeki 4.333 metrekare büyüklüğündeki değerli arazi ile ilgili dün 3'üncü kez satış ihalesine çıktı.

toki başiskele projeleleri Haberi

toki başiskele projeleleri

Van İli Başkale İlçesi 69 Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Konut, Erciş İlçesi 59 Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 7 Ağustos tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şöyle;

İhale Kayıt Numarası    :    2018/346670  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Tünel Kalıp Sistemiyle 177 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle; 1'er Adet Hizmet Binası, Nizamiye...