05 / 05 / 2024

TOKİ BDDK ihale ilanı

TOKİ BDDK ihale ilanı

TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi 18 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek. İhale yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları girişimlere açık olacak.

TOKİ BDDK ihalesi!

TOKİ BDDK ihalesi, 18 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. BDDK toplam inşaat alanı 319 bin metrekare...

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri uygun ödeme koşulları ile konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne projesinin de yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Aydın projesiyle bu ilçeye tam 322 yeni konut geliyor! İhale tarihi resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte Aydın TOKİ projesi ile ilgli detaylar...

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Kanal İstanbul'un yeni ihale tarihleri açıklandı!

TOKİ, Kanal İstanbul’un çevresinde hayata geçirilecek Yenişehir kapsamında Arnavutköy’de inşa edilecek konutlar için etap etap ihale gerçekleştirecek.

TOKİ Orhaneli 2. Etap için 15 Ekim'de yeni ihale!

TOKİ’nin Orhaneli’de yapacağı 2. etap konutların inşaat ihale tarihi belli oldu. 142 konutluk projenin ihalesinin 15 Ekim’de Ankara’da yapılacağını açıklandı.

TOKİ'den Koru Florya AVM için ihale!

TOKİ, 2015'te 730 milyon lira istediği ancak alıcı bulamadığı Koru Florya AVM için iki gün sonra yeniden ihale yapacak. 143 milyon TL indirime giden TOKİ, fiyatı 587 milyon TL'ye çekti. 

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Hava Harp Okulu binaları inşaatı için ihale yapıldı!

Yeşilköy'de, eski Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede yer alan Hava Harp Okulu için yeni binalar yapılma kararı alındığı ortaya çıktı. TOKİ tarafından ilgili iş için 5 Mayıs'ta pazarlık usulüyle ihale düzenlendiği öğrenildi...

 TOKİ Karaman Kırbağı 364 konutun ihale tarihi belli oldu!

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, TOKİ Kırbağı kapsamındaki 364 sosyal konutun ihale tarihini açıklandı...

TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi!

TOKİ'nin İzmir Ödemiş'te planladığı konut projesinde ÇED süreci tamamlandı. TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi..

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ BDDK ihale ilanı Haberi

TOKİ BDDK ihale ilanı

TOKİ İstanbul ili Ümraniye ilçesi 3328 Ada, 2 Parselde BDDK Hizmet Binasının Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı işi ihalesi 18 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek. Saat 15:00'de ihalenin ilk oturumu yapılaak. 


TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları girişimlere açık olacak. 


TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi için yapılacak ihale için teklif dosyaları en geç 18 Kasım saat 15.00'de kadar teslim edilecek.


TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi ilanı

İSTANBUL İLİ, ÜMRANİYE İLÇESİ ULUSLARARASI FİNANS MERKEZİ 3328 ADA, 2 PARSELDE BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU (BDDK) HİZMET BİNASININ ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMI İŞİ İHALE İLANI


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığından:

(TOKİ)


1. “İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 2 Parselde Bankacılık Düzenleme ve...