02 / 05 / 2024

TOKİ Besni Kayaardı kura

TOKİ Besni Kayaardı kura

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile TOKİ tarafından Adıyaman Besni'de inşa edilen konutların kura çekilişi 28 Temmuz'da...

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

Besni Mega Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Besni Mega Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Tic.Ltd.Şti. Esenyurt'ta Yusuf Özüdoğru tarafından kuruldu.

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Mohammad Kazemıızad ve Yaşar Kuzu ortaklığında kuruldu.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Adıyaman Besni'de 3 milyon TL değerindeki arsa vakfa tahsis edildi!

Adıyaman’ın Besni Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısında belediyeye ait 3 milyon TL değerindeki bin 500 metrekarelik arsayı bir derneğe bedelsiz tahsis etti. 

Besni OSB projesinin akıbeti TBMM gündeminde!

Besni OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Besni Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Besni Kayaardı kura Haberi

TOKİ Besni Kayaardı kura

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından inşa edilen konutların kura çekiliş tarihi belli oldu.


Besni Kayaardı bölgesinde inşa edilen tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan 472 dairenin hak sahiplerini belirlemek üzere 28 Temmuz 2017 Cuma günü saat 14:00'te kura çekilişi yapılacak.


TOKİ Besni Kayaardı projesi kapsamında konutlara ek olarak bölgeye 24 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi ve 300 kişilik cami inşa ediliyor. 


TOKİ Besni Kayaardı projesinin kura çekilişi kapalı spor salonunda yapılacak. 


Adıyaman Günebakış...